Haberler

Var mı R8 isteyen ?




Audi ikinci nesillerini tanıttığı Audi R8 V10 ve V10 Plus için, Avrupa’ da siparişleri almaya başladı. Teslim tarihlerinin sonbahar olmasının yanı sıra kesinleşen bir şey daha var. Baz versiyon olan R8 V10 € 165,000, biraz daha sportif bir kimlik taşıyan R8 V10 Plus ise € 187,400 fiyat etiketiyle kullanıcısıyla buluşacak.

Kaputun altında bulunan 5.2 litrelik V10 motor, modeli Audi’ nin ‘stock’ haldeki en güçlü model ünvanına getirecek. Bu motorla modelin Plus versiyonu, 0′ dan 100 km hıza 3.2 saniyede çıkacak ve son hızı da 330 km/sa olacak. Bu da modeli ‘stock’ haldeki en hızlı Audi yapmaya yeterli.

2007′ de ilk jenerasyonuyla piyasaya sunulan R8, Volkswagen kaynaklarına göre sadece 27.000 adet satabildi, bu sayının modelin 2. jenerasyonuyla birlikte artış halinde bulunması bekleniyor.

r8

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu