Haberler

Snowman Nurburgring’de




Skoda’ nın yakın tarihte satışa sunacağı SUV’u Snowman Nurburgring’de casus fotoğrafçılar tarafından yakalandı.

Uygun bir fiyatla ve 7 koltuklu seçeneğiyle gelecek olduğunu önceki haberlerimizde belirtmiştik. Ayrıca buna ek olarak modifiyelenmiş (büyütülmüş) bir Yeti gibi gözüken modelin bu şekilde gözükmesinin sebebi ise MQB B platformunda yükselecek olması.

Artık hakkında söylenecek pek bir şey kalmayan modelin motoru hakkında da kesin olmamakla beraber haberler gelmeye başladı. Tanıtım gününe kadar kesinleşeceğe benzemeyen modelin benzinli ve dizel motorlarla birlikte 140-184 beygir aralığındaki güç seçenekleriyle sunulması bekleniyor. Gelecek yılda satışa sunulması beklenen model standart olarak önden çekişli olarak satın alınabilirken opsiyonel olarak AWD (Dört Çeker) sistemiyle de satın almak mümkün olacak.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu