Haberler

Önden çekerin en hızlısı




22-31 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki Autoshow‘da Type R yerini aldı. Civic Type R’ın ek olarak Gt paket seçeneği de mevcut. Turboşarjlı direkt enjeksiyon sistemi kullanılan 2.0 litrelik VTEC motorla 310 Hp güç ve 400 Nm tork üretmekte.

Agresif bir sürüş sunan yeni Type R tasarlanırken aerodinamiği yüksek hızlarda stabil bir sürüş sağlaması amacıyla geliştirilmiş. Tek bir tuş ile otomobil günlük kullanımdan pist kullanıma uygun hale geliyor. Gt paket ile birlikte ön ve arka park sensörü, yağmur sensörü, elektrikli katlanan aynalar, Garmin navigasyon sistemi, Honda multimedya sistemi, 8 hoparlörlere sahip 320 wattlık stereo ses sistemi gibi opsiyonlarla gelmekte.

Yeni Honda Type R’ın Nürburgring’deki tur zamanlaması

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. 300bg olmasına rağmen 4 kapılı, hatchback kasanın tipsizliğini yetmemiş, siyah jantlarla son bir apaçi dokunuşu yapmışlar.
    Arkayı ve görüşü komple kapatan ve işlevselliği tartışılır bir spoiler, 2.0 litre motorun getireceği ötv ve mtv farkları ile birlikte benim için çirkinlik, kullanışsızlık ve para ziyanlığı abidesi.

    1. Bana göre de kasa ve iç aksamlara söylenecek tek söz helal olsundur. Onun dışında bana göre 310bg ve 400nm tork’un hakkı 2.0 litre motordur. Yani gayet yerinde bir karar olmuş. Bırakalım da ötvsi mtv si fazla olsun ama scirocco gibi apaçilerin eline düşmesin. Ben de alamayayım ama hakkını veren alıp çatır çatır gazlasın. TypeR her zaman farklı olmuştur. Yine farklı olacaktır. 1.4 tsi ile yağ kokulu günlere selam olsun 🙂

  2. Bu aracı stok halde polis çevirir net!! hadi çevirdi fabrikasyon böyle olduğuna inandıramazsın onun dışında dün akşam 3 kere gidip bindim bu araca şanzıman vs. track day aracı olmuş direk:)

  3. fiyatı 150 bin civarı olacağı söyleniyor ki bence o parayı dolu dolu hak eden bi araç özellikle aynı sınıftakı diğer modellerının fiyatlarına bakılırsa..

  4. Astra opc ye rakip olabilecek mi acaba? Fiyatı 46 bin dolar diyor. Tr de 150-160 olur sanırım.

  5. 140-155 bin tl arası bir fiyatı olcakmış ve temmuzda geliyormuş lansman günü sorduğum adam böyle dedi..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu