Haberler

4×4 CR-V satışta




Makyaj operasyonuyla birlikte Honda CR-V, küçük hacimli dizel motorda otomatik vites sunmaya başlamıştı. Şimdiyse bu versiyon, dört tekerlekten çekiş sistemiyle Türkiye’de satışa çıktı.

Makyajla birlikte CR-V’nin farları, radyatör ızgarası ve jant seçenekleri yenilenmişti. İç mekandaysa yeni multi medya sistemi ön plana çıkıyor. Bunun dışında artık 1,6 litrelik turbo beslemeli dizel motor, güçlü versiyonuyla birlikte otomatik şanzımanla yollara çıkacak.

1,6 litrelik dizel motor, 120 HP’lik kardeşinden farklı olarak çift turboyla besleniyor ve 160 HP güç ile 350 Nm tork üretiyor. 9 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte SUV, 0’dan 100 km/s hıza 10 saniyede ulaşıyor. Ortalama tüketim 100 km’de 5,1 litre olarak veriliyor.
Manuel versiyondan yaklaşık 16 bin lira daha pahalı olan dizel motorlu, otomatik şanzımanlı, dört tekerlekten çekişli CR-V’nin fiyatı 125.990 TL olarak açıklanıyor.

Can Akyollu

Bursa'da doğdum. Üniversiteye kadar olan yaşadığım süreç bu ilde geçti. Şu anda İstanbul'da Sanat Yönetimi okumaktayım. Araçlara olan ilgim 6-7 yaşlarında, jant kapaklarından onları tanımamla başladı. Belki meslek alanım otomobillerle çok farklı bir doğrultuda olacak ama elden ayaktan kesilmedikçe direksiyonu terk etmeyeceğim. Sevgiler

İlgili Makaleler

11 Yorum

  1. süper kombinasyon … insanın içi gidiyor yahu. hem dizel hem otomatik hem ekonomik hem de vergi avantajlı..üstelik koca boyutları var… excls donanımı bayağı gırtlak olmuş…o kadar param olsa alır yıllarca binerim

        1. 3. stop lambasını donanıma yazan VW varken buna laf söylemeniz komik olmuş. Hala arka camları manuel olan arabalar var mesela 2015 Corsa.

          1. + honda 20 yıl önce arka zemini düz yapmış, (şaft tüneli tümsekliğini kaldırmış)bununla da hiç övünmemiş ama yeni yeni düz zemin yapanları öven sektör cahilleri, ön yargılı, at gözlü, sözde “oto tester”ları çok var maaselef

  2. o paraya öküz alırız. öküzü bıraktım %90 ötv’li subaru forester alırız. bundan çok daha iyi kuga’yı 30k daha ucuza alırız. mercedes alırız. bu nasıl fiyat be.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu