Haberler

Bu sefer Avrupa’da yakalandı




2016 Audi A4 prototipleri Avrupa’da test halindeyken birkaç casus fotoğrafçı tarafından görüntülendi.

Kompakt bir sedan olarak bu yılın sonuna doğru tanıtılacak olan modelin işi zor. Hem kompaktlığını koruması gerekirken hem de boyutlarını kendi markasındaki bir diğer kompakt sedan olan A3 Sedan’ dan daha büyük tutmalı. Buna bağlı olarak büyüyen ön ızgara daha çekici bir hal alırken, farların keskin ve sivri oluşu halen tartışılıyor.

İç tarafa geçtiğimizde ise bir Audi klasiği olan üst düzey malzeme kalitesiyle karşılaşıyoruz. Bu da doğal olarak lüks bir intiba bırakmayı başarıyor. Ayrıntılara inmek gerekir ise ilk dikkat çekenler 3 kollu direksiyon, alüminyum görünümlü aksamlar, gelişmiş bir eğlence sistemi ve A8 le aynı olan vites topuzunun bulunması oluyor.

Kaputun altı ise tam olarak aydınlık olmamakla beraber 2.0 TFSİ motorun bu araçta kullanılacağı kesin. 190 beygir ve 320 Nm tork üreten araç 5 L/100km yakıt sarfiyatı sunuyor.

 

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Bi a4 kullanicisi olarak merakla bekliyorum yeni nesline ayak uydurmuş Çok güzel.

  2. A3 sedanı az büyüt az da ön farları arka stopları değiştir kaktır gitsin yeni A4 diye 🙂 ha bide içine sok-çıkarlı ekran koymak lazım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu