Haberler

Ara sıcak galibiyet




Önümüzdeki günlerde Avrupa Binek Otomobiller Kupası (ETCC) ilk yarışında BMW E90 320 TC’ler ile Hungaroring’te start alacak olan Ümit Ülkü ve Galip Atar ‘ETCC’ öncesi moral depoladı.

IMG_7662-300x200Ülkü Motorsport’un 3 kez Türkiye Pist Şampiyonu pilotu Ümit Ülkü ve 2014 TOSFED Pist
Kupası Kategori 2 Birincisi Galip Atar, Hungaroring pistindeki Porsche Central Europe Cup’ın ilk yarışı ile Avrupa sezonu açtı. Türkiye Pist Şampiyonası’nda başarılı sonuçlara imza atan Ülkü Motorsport pilotları, bu sezon Avrupa’daki ilk sınavlarından 2 kupa ile döndü.

TOK Sport teknik desteğinde, Porsche 991 GT3’ler ile mücadele eden sporcularımızdan Ümit Ülkü, her iki yarışta da kategorisinde ikinci olarak podyuma çıkmayı başardı.17 sporcunun start aldığı organizasyonda Galip Atar ise her iki yarışı kategorisinde dördüncü olarak tamamladı.

img403_171946 (1)

Kaynak: tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu