Haberler

Şeytanın bacağını kıracak




Audi 7 Mayıs’ta Viyana Motor Sempozyumu’ nda yeni 2.0 TFSİ motorunu tanıtacak.

Audi motorun testlerini tamamladı fakat halen ayrıntılar gizli tutuluyor. Motorun neyi amaçladığı sorulduğunda ise ”normal çalışma koşullarında en iyi yanma değerini tutturan verimli bir motor” sloganıyla karşılaşıyoruz. Aynı zamanda ”kendi sınıfında en verimli 2 litrelik benzinli motor” olacağını belirten Audi detayların Viyana’ da açıklanacağını belirtti.

Audi’ nin motor geliştirme departmanının en üst yetkilisi Stefan Knirsch, ”Biz 2009 yılından beri yeni sürüş teknolojileri üzerinde çalışıyoruz.” dedi. ”2007′ de ortaya çıkmasına rağmen en iyi turbo beslemeli 4 silindirli benzinli motorlardan olan TFSİ, yenilenecek ve Viyana’da detayların açığa çıkmasıyla gücüne güç katacak.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu