Haberler

BMW, astronotları bile hayran bıraktı




BMW 6 serisinin makyajlı versiyonunun reklamını yayınlamış ve müşterilerinin makyajsız model ile farkını anlayabilmeleri için yoğun bir çaba göstermiş. Gördüğünüzde sizin de bu farkı anlayacağınızdan kesinlikle hiç şüpheniz olmasın.

Nasa’nın Fırlatma üssünün yakınlarında, çölde bir yerde geçen reklamın amacı BMW yeni 6 serisi Gran Coupe’nin zarafeti ve gücünü gösterebilmek. Uzay mekiği fırlatılırken araçtaki çocuğun ve mekikteki astronotlardan birinin tepkileri gösteriliyor.

Makyajlı modellerde üreticiler genellikle bir arabanın en çok bakılan yerine yani ön yüzüne bu değişimi uyguluyorlar. Farlar, farklı dizayna sahip olan “angel eye” diye tabir edebileceğimiz Corona rings şeklinde hafifçe değiştirilmiş. Öndeki ızgara ise daha keskin bir şekilde kendini öne çıkaran bir görüntüye sahip.

İçerideki değişiklik ise iDrive ekranı ile sınırlandırılılmış. Çerçevesiz ekran dizaynı, otomobilin hem lüx sıfatına hem de sportif kimliğine katkı sağlamış.

Kaputun altında ise herhangi bir değişiklik yok. Fakat makyajsız versiyonlarda opsiyon olarak sunulan sportif egzoz, yeni model ile standart olarak sunulacak. Öyle ki, reklamda görülen M6, 4.4 litre hacmindeki çift turbo beslemeli 8 silindirli motorundan 560 Beygir güç ve 680 Nm tork üretiyor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=E8kgQ_HDUWk&feature=youtu.be

 

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu