Haberler

Daha iddialı geliyor




2018’de gelmesi beklenen yeni 3 Serisi’nin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Bmw geçtiğimiz haftalarda makyajlı modelini tanıtmasına karşın aynı zamanda varisi G20 kasa kodlu model üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bmw’ye yakın araba magazinlerinden alınan haberlere göre Bavyeralı modelin ”malzeme, karakter, işçilik, görsel ve dokunsal kalite” konuları üzerine yoğunlaşılmış.

Geliştirilmiş iç malzemeler ve paranızın karşılığını hakkıyla verebilecek geniş ekipman paketleri, ayrıca ek olarak tercih edilebilecek power kit, daha güçlü frenler, uzaktan kontrollü park ve yarı otomatik sürüş gibi yardımcı asistanları görmeyi umuyoruz.

Bmw mühendisleri modelde 3.0 litre motora ek olarak “e-chargers” ve  ”water injection” sistemleriyle toplamda 500 bhp (373 kW)’lik güç elde etmeyi başarmışlar. M3 ve M4 arkadan çekişli modelleriyle gelmesi beklenirken, 420 bhp xDrive bir M350i’nin de gelmesi söylentiler arasında.

Aynı zamanda 1.5 litre motora ek olarak 60 kW’lık elektrik motor ve 2.0 litre motora ek olarak 90 kW elektrik motorlu hibrit ünitelere yer verilmesi bekleniyor.

 

 

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. 1.5L ile iş yapar yapmasına, Premium marka, donanım ve elektrik ünitesi, gırtlak tabirli donanım ile fiyat 160.000, 180.000 TL rahat görür gibi, başlangıç fiyatı 120.000 civarı diye düşünüyorum. O günleri görürsek : ))

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu