Haberler

Devletten Lamborghini’ye vergi affı




Bloomberg’in son raporuna göre İtalyan hükümeti, Lamborghini’nin merakla beklenen SUV modeli Urus’un İtalya’da üretilmesi için elinden geleni yapıyor.

Satışta olan modellerine üçüncüsünü ekleyip eklemeyeceğine hala karar veremeyen Lamborghini’nin buna cevabı merakla beklenirken İtalyan yönetimi, Volkswagen grubu bünyesindeki markayı ikna etmek için kelimenin tam anlamıyla kesenin ağzını açmış. Urus konseptinin (eğer üretilirse) ülke sınırları içerisinde üretilmesi için Başbakan Matteo Renzi’nin yönetimindeki devlet, üreticiye 100 milyon €’ya varan vergi affı sunacak. Üstelik teklif bununla sınırlı değil.

Modelin üretimine başlamakla ilgili kararını gelecek ayın sonuna doğru açıklayacağını belirten Lamborghini yetkilileri, üretimin nerede yapılacağına bundan sonra karar verecek. Önceki haberlere göre Urus modelinin Volkswagen’in Bratislava, Slovakya’da üreteceği söylenmiş olsa da, İtalyan hükümetinin bu cömert teklifi her şeyi değiştirebilir.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Devletten yazısını okuyunca bizim memleket sandım. Dedim “Ne oluyor hangi dağda kurt öldü?”. Meğer İtalya’daymış. Kurtlar sofrasında vergi mağduru olmaya devam arkadaşlar.

  2. Volkswagen bünyesinde olmayan bi araba markası var mı yahu? Benim bildiğim Seat, Skoda, Audi, Porsche ve Bugatti vardı bünyesinde olan.

  3. Bu haberi buraya giren arkadaş daha düzgün bir başlık seçemezmiydi acaba ? Her yerde aynı şeyle karşılaşıyoruz. Devlet’ten Lamborghini’ye vergi affıymış ?!!!!! Hangi devletten bahsediyorsun en başına yazsana !!! Facebook’tada var böyle haber yapanlar. Deprem oldu yazıyo, nerde oldu acaba kaç şiddetinde gerçekleşti diye haberi açıyoruz, dünyanın öbür ucunda Çin’de Afrika’da cartta curtta olduğu çıkıyo ortaya… Biraz daha özen gösterin şu haber başlıklarına ! Devlet’ten yerine, örneğin; Anavatan’ından yazılabilir ! öyle değil mi ?

    1. Kardeş bu kadar ateşlenmene gerek yok.
      Adamlar, haber başlıkları ilgi çeksin daha fazla tıklansın diye böyle yapıyor.Biraz anlayışlı olalım.

    2. biz ekmek yemeyelim mi 🙁 gerçi henüz zaten bir şey yediğimiz yok da 😀

      1. Ekmek yiyin diye hergün siteye giriyoruz zaten, sabahtan akşama kadar açık bırakıyoruz sayfayı kapatmadan, eski testleri yad ettiğimizde olmuyor değil 😉

    3. Hatırlarsınız bir aralar açıkça sitenin kalitesini sorgulatacak seviyesizlikte haber başlıkları atılırdı. Üyeler tepki gösterdi ve o yanlıştan dönüldü. Bu tavır değişikliği üye görüşlerine verilen değeri gösteriyor. Otopark.com’ a teşekkür ediyor ve böyle hafif merak uyandırma kaygısı taşıyan, naif başlıklara can kurban diyorum. 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu