Köşe Yazıları

Doğa Koleji Konferansı




Hep bir gün birileri benimle hayatım hakkında söyleşi yapacak olursa ne anlatırım diye düşünmüşümdür. İster narsist deyin, ister hayalperest, o gün beklediğimden erken geldi.

İlk konferansımı geçen ay Yalova Doğa Koleji‘nde verdim. Takipçimiz ve aynı zamanda yeni editörlerimizden Kaan Hacıoğlu‘nun davetiyle katıldığım söyleşi, biraz iç dökme, biraz da muhabbet şeklinde geçti. Benim ve OTOPARK‘ın bugünlere nasıl geldiğimizden, karşılaştığımız zorluklardan ve işin arka planından söz ettim. Onlar da merak ettiklerini sordular ve neticede 1 saatten biraz fazla sohbet ettik.

Konferansın videosu çekildi ancak şimdilik yalnızca Patreon destekçilerimize açık şekilde yayınlandı. On binlerce takipçimiz arasından bize bağış yapanlara minnet borcumuzu şu an bu şekilde ödeyebiliyoruz ve bu özel videoların devamı gelecek.

Beni ağırlayan Doğa Koleji yönetimine ve tüm öğrencilere tekrar teşekkür ediyorum.

Sevgiler,

And

And

1984'te doğdum, 1998'de direksiyona oturdum ve 2008'den bu yana onları test ediyorum. Saint Benoît ve Boğaziçi Üniversitesi inşaat mühendisliğinden mezun olup auto motor & sport'ta sigortasız çalışmayı seçtim. O sıralar Modifiyem.com'a içerik sağladım, ardından e-motoring'in test editörlüğünü yaptım. Prokart'ta yarıştım, Nürburgring ve Monza gibi pistlere (ve pistlerden) çıktım. Kullandığım tüm otomobillerden ayrı keyif aldım ve arkadaşlarımla beraber amacımız, aynı keyfi şimdi size yaşatmak.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Abi testleride patreondan bağış yapanlara öncelik tanırsanız bağışlar artacaktır.

    1. Bu bence yarar değil otopark için zarar olur. Bağış yapmış biri olarak söylüyorum.

      1. Aynen katılıyorum. Asıl yayının paralı olması, yada para verene öncelik tanınmasına karşıyım ama bu tarz ekstraların özel olması güzel

  2. Hayalinin gerçek olması beni sevindirdi:) Her ne kadar anlatılanları merak etsem de Patreon hesabından bu tarz videoların sadece bagıs yapanlara özel olması ve/veya baska uygulamaları desteklerim. Bu uygulama siteyi ayakta tutmaya yardımcı olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu