Haberler

Efsanenin yeni adı “House of Cars”




Birleşik Krallık’tan gelen yeni rapora göre eski Top Gear sunucuları sonunda yeni bir programla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Jeremy Clarkson, James May ve Richard Hammond iddiaya göre bir süredir “House of Cars” adlı yeni programları ile ilgili olarak Netflix ile görüşüyor. Ulaşan bilgilere göre üçlü, yine eski Top Gear yapımcısı Andy Wilman ile çalışacak.

Top Gear ise görünüşe göre 2016’da, Philip Glenister, Jodie Kidd, Guy Martin ile tekrar yayına başlayacak. O zamana kadar ise BBC bu yılın ilerleyen dönemlerinde Top Gear’ın kalan üç bölümünü yayınlayacak.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Helikopterle araba yarıştırma, arabayı kesip kaynaklayıp yüzer hale getirip 10. dk’da batması, jet motoruyla karavan yakma gibi abukluklar arttıkça programa gıcık olmaya başlayıp izlemeyi bıraktım. Alternatifleri bol, başta fifth gear daha aklı başında ve arabalar hakkında daha net bilgi alabilinen bir program,bunları 1 saat izleyip 5dk bilgi alacağıma farklı kanallardan parça parça youtube videosu izlerim.

    1. Top Gear ın tek amacı otomobiller hakkında bilgi vermek değil ki kardeş. Nasıl otopark videolarını muhabbet için bile eğlenerek izliyorsak, TopGear ın da olayı o.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu