Haberler

Ferrari 488’in “ÜSTSÜZÜ” yakalandı!




Ferrari 488 GTB’nin 1 ay önce kamufulajlı test sürüşünde yakalanmasının ardından, şimdide üstü açık versiyonu olan Ferrari 488 GTS, Marenello’ da paparazzilere yakalandı.

Haberi okumaya devam etmeden önce şuan kullanmakta olduğunuz cihazın sesini açıp, en kaliteli ses sisteminize bağlamanızı tavsiye ederim çünkü Ferrari’nin yeni çift turbolu 3.9 litre V8 motorunun sesini kaydetmeyi başarabilmişler. 4.5 litrelik V8 motorun yerine gelen bu ünite, 661 Hp ve 760 Nm Tork değerlerine sahip, böylece otomobilin 0-100 km/s hızlanmasını 3 saniyede tamamlayarak 330 km/s’lik maksimum hıza çıkması bekleniyor.

Hakkında biraz daha detay verecek olursak, 488 ‘in coupe versiyonundaki GTB kodunun B harfi Berlinetta’ yı temsil ediyor. Berlinetta, İtalyan otomobillerinde 2 kişilik veya 2+2 kişilik spor coupe anlamına geliyor. 488’in üstsüz versiyonunun ise GTS koduyla üretilerek S harfinin Spider’ ı temsil etmesi bekleniyor. Şüphesiz, üstü açılır tavanın 458 de olduğu gibi metalik hardtop olarak üretilmesi beklenirken, sadece 25 kg gibi bir ağırlığa sahip olacağı söylenen tavanın, açılma işlemini 14 saniyede tamamlayabileceği de verilen detaylar arasında.

İşte merak edilen video da burada:

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu