Haberler

Genç kullanıcılarımız buraya!




Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu olarak geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimize, otomobil sporlarının geleceğini oluşturma, bugünü değerlendirme ve projelerimizin şekillenmesinde söz sahibi olabilmelerine olanak sağlamak amacıyla Gençlik Kurulu oluşturulmasını kararlaştırdık.

Amacımız 25 Küçük Adam Projesi ile bu sporla tanışıp, ulusal ve uluslararası başarıları ile bizlere büyük gurur yaşatan ve yaşatamaya devam edecek olan gençlerimizin sesine kulak vermek ve onlarla birlikte onların geleceğini planlamaktır.

Bu spora başlamış ama devam etmemiş, halen devam eden ve çok istediği halde sporumuza başlamamış tüm gençlere açık bir gençlik platformunun oluşumu için ilk toplantı, 26 Mayıs tarihinde İstanbul’da, diğer toplantı ise 26 Haziran tarihinde Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecektir. 13-24 yaş arası gençlerimizin katılabileceği bu toplantılar için detaylı bilgi yesim@tosfed.org.tr adresinden alınabilir.

Bu vesile ile tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz.

Kaynak: Tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu