Haberler

Kanat da taksalarmış




Fiat Chrysler Automobiles, SRT Tomahawk Vision Gran Turismo’nun üzerindeki örtüyü kaldırdı.

Hibrit motorlu ve tek koltuklu bir yarış otomobili olan SRT Tomahawk, Grand Turismo 6 için tasarlanırken ilk kez paylaşılan video ve fotoğrafları otomobilin tasarımıyla alakalı az da olsa fikir sahibi olmamızı sağlıyor. Led farların göze çarptığı SRT Tomahawk, büyük hava yarığına sahip motor kaputu ve yan yana dizilmiş 5 adet egzoz çıkışıyla dikkat çekiyor. Devasa arka difüzörle birlikte aktif aerodinamik paketine de sahip olan otomobil, bu sayede frenleme esnasında gövdeden dışarı doğru açılan gövde panelleri sayesinde uçaklarda kullanılan speed brake’ler gibi bir sisteme sahip olacak.

Ucundan kıyısından görebildiğimiz SRT Tomahawk Vision Gran Turismo için ilerleyen günlerde daha detaylı paylaşımlar yapması beklenen Fiat Chrysler Automobiles’in yaptığı bu paylaşımlar, şimdiden Grand Turismo hayranlarının iştahını artırmaya yetti.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu