Haberler

Klasikler ‘zeytin’ için yarıştı




Bu yıl zeytin ağaçlarının korunması amacını güderek Klasik Otomobil Kulübü tarafından bu sene 18.si düzenlenen uluslararası Tarihi Batı Anadolu Rallisi başarılı bir organizasyon ile geride kaldı.

30 klasik otomobilin Ayvalık-Çandarlı-Bergama güzergahında zorlu bir parkurda gerçekleştirdikleri 3 günde toplam 450 kilometrelik rallide; birinciliği 1957 model Volkwagen marka otomobille yarışan Muharrem Gök ve yardımcısı Tules Obuter kazanırken; ikinciliği 1979 model Volvo marka otomobille yarışan Erdal Gömügen ve yardımcısı Kemal Gömügen ve üçüncülüğü ise 1978 model Mercedes-Benz marka otomobille yarışan Kıvanç Dündar ile yardımcısı Suat Ekmekçioğlu elde etti.

Final gecesinde konuşan Türkiye Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezi, rallinin kazasız belasız geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilk defa 1997’de düzenlenen Tarihi Batı Anadolu Rallisinin bu sene 18. yılını doldurduğunu hatırlatarak, bu yıl zeytin ağaçlarının korunması için gerçekleştirdikleri organizasyona destek veren; Ayvalık Belediyesi, Antika Otomobil Federasyonu, TOSFED ve Federation İnternational Vehcules Ancthes yöneticilerine teşekkür etti.

TOSFED Başkanı Metin Çeker’in de katıldığı ödül töreninde dereceye girenlerin coşkusu geceye adeta damgasını vurdu.

Kaynak: Tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu