Haberler

‘Levante’ gün yüzüne çıkacak




Yeni yayınlanan bir rapora göre, Maserati yeni crossover’ı Levante’yi 2016 Detroit Uluslararası Otomobil Fuar’ında kullanıcılarına sunacak.

Kubang konseptiyle ön izlerini belirten model, lüks ve sportiflik konularında kendisine Porsche Cayenne’i rakip belirlemiş.

Yeni crossover’larının kaputunun altı hakkında pek bir bilgi vermeyen Maserati’de tek seçenek V6 gibi gözüküyor. V6 motorun güç yelpazesi ise geniş. 350 beygir ve 425 beygir seçenekleri olan motorun sportif versiyonunda ise gelişmiş V8 ile 560 beygir seçeneği bulunacak. İşin dizel kısmı ise net. Tek motor seçeneği yine aynı benzinlideki gibi farklı güçlerde satın alınabilecek. Bu güç değerleri ise 250 beygir, 275 beygir ve 340 beygir olarak karşımıza çıkıyor.

Fiyat konunusu da motor gibi kesin değil ancak Autovisie’den alınan bilgilere göre model 90.000$ başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak olan modelin en pahalı versiyonu da 200.000$ olacak.

 

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu