Haberler

Lexus’tan Türkiye sinyali




Lexus’u Türkiye’ye getirmeye hazırlanan ALJ Grubu bayi yapılandırmasını hazırlıyor.

Toyota AŞ CEO ’su Ali Haydar Bozkurt, dünyanın 80 ülkesinde satışta olan Lexus’un Türkiye operasyonlarının Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ tarafından yürütüleceği bilgisini vererek, müşterilerin karşısına yeni bir hizmet anlayışıyla çıkacaklarını dile getirdi.

Lexus markası için ayrı bir bayi yapılanmasına gideceklerini vurgulayan Bozkurt, Lexus’u Toyota showroomlarında satmayacaklarını,  Lexus’un bayi yapılanmasının farklı olacağını ancak servis hizmetlerinin Türkiye genelindeki 60 Toyota servisinde verileceğini, bu servislerin egitimine başlandığını söyledi.

İstanbul ‘da açacakları bir satış noktasıyla Türkiye pazarına giriş yapacaklarını ifade eden Bozkurt, Lexus’un tüm süreçlerde yaşattığı müşteri deneyimiyle farklılığını ortaya koyduğunu belirtti.

Ali Haydar Bozkurt, Türkiye’nin ekonomik potansiyeli çok yüksek olduğunu dile getirerek, “Bizim grubumuzun (ALJ) yatırım iştahında hiç bir azalma yok, aynen devam ediyor” dedi.

İlgili Makaleler

3 Yorum

    1. Aslında infiniti Türkiyede var ama reklam yok , motor seçenekleri ülkemize uygun değil buna bağlı olarak fiyatlar uçuk

  1. Lexus un dizel motor seçeneği yok ama çoğu modelinde hybrid seçeneği var ülkemizde de hybrid modelleri satılacaktır, birde hybride teşvik niteliğinde indirim gelirse şansı artar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu