Haberler

Sedan’ı da makyajlandı




Volkswagen, Rusya pazarında satışa sunacağı yeni modelleri Polo Sedan’ın önündeki perdeleri tamamen kaldırdı.

Dış görünüş olarak makyajla birlikte gelen yeni çamurluklar, yeni ön ızgara, yeni renk seçenekleri, farklı jant tasarımları ve yeni far sistemi ilk bakışta dikkati üzerinde topluyor. Burada yeni far sistemine ek bir başlık açmak gerekirse LED gündüz farlarını barındıran yeni sistemin opsiyonel olarak Bi-Xenon şeklinde de sipariş edilebileceği belirtilmiş. İç tarafa geçildiğinde ise daha ilk bakışta Volkswagen’in kullandığı yeni direksiyon simidi ve orta konsolu revize etmiş olması göze çarpıyor.

Tıpkı yeni kasadan bir önceki makyajlı versiyonu gibi 1.6 litrelik benzinli motorla alınabilecek olan model bu motorla 85 ve 105 beygir olmak üzere 2 farklı güç seçeneği sunuyor. Elde edilen bu gücü kullanıcılar kendi tercihlerine bağlı olarak 5 ileri manuel ya da 6 ileri otomatik vitesle kombinleyebilecek.

3 adet donanım seviyesiyle satışa sunulacak olan modelin donanım seviyelerinden çok standart olarak sunduğu özellikler dikkat çekiyor. Standart halinde klima, ön/arka elektrikli camlar, merkezi kilit, yol bilgisayarı ve ABS’yi sunacak olan model baz versiyonu olmasına rağmen gayet tatminkar gözüküyor.

Volkswagen’in Kaluga’daki fabrikasında üretilen ve üretilecek olan modelin, Rusya pazarına çıkış tarihi ise haziranın 2. yarısı olarak belirlenmiş.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu