Haberler

Şimdi daha agresif




Amerikalı modifiye firmalarından olan ROUSH, 2016 Mustang için hazırladığı özel bir kitle birlikte Mustang kullanıcılarına görsel anlamda gerçek bir “Amerikan Kası” vaat ediyor.

Motorları, sesleri ve kaslı gövdeleriyle şüphesiz herkesin hayran olduğu otomobillerin başında gelen “Amerikan Kas”larına, yapıları gereği modifiye oldukça yakışıyor. ROUSH, hazırladığı 5.0 V8 2015 ROUSH Mustang ile birlikte performans anlamında standart modele değişiklik yapmazken oldukça çekici bir Mustang’in ortaya çıkmasını başarmış.

Tampon, ön ızgara ve hava yarığına sahip ön kaputun yeniden tasarlandığı otomobil, Vossen VPS-302 marka jantlar ile birlikte “Kara Şimşek”i andırıyor.

ROUSH, 5.0 V8 2015 ROUSH Mustang’e sahip olmak isteyenlere bu motor seçeneğinde herhangi bir modifikasyon sunmazken otomobilin 435 BG güç ve 542 Nm’lik tork değerlerini yeterli bulmuş.

Böylesine bir otomobilde daha yüksek performans isteyenler için şimdilik bir çözüm sunulmaması 2015 ROUSH Mustang’in elini zayıflatırken geçtiğimiz aylarda haberini yaptığımız, Galpin Auto Sports‘un tanıttığı 725 BG gücündeki Galpin Rocket Mustang’in bu kulvardaki en iyi seçenek olduğunu belirtelim.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu