Haberler

Son test Nurburgring’de yapıldı




Audi mevcut Q7′ nin sportif versiyonu olan 2016 da piyasaya çıkacak SQ7 modelinin son testini Nurburgring’de gerçekleştirdi.

Dış görünüşte yapılan değişikler her ne kadar ilk bakışta 2. nesil Q7 ile aynı gibi gözükse de asıl yapılandırmalar yakından incelemelerde ortaya çıkıyor. Düzenlenmiş tamponlar ve 4 adet olan egzos çıkışı görünüşte etkili iken geliştirilen frenler ise daha güvenli bir sürüş sunacak. İç mekana geçildiğinde ise sunulan tamamen sanal göstergelerin yanı sıra analog göstergelerinde yer alabileceği kesin değil ancak bu göstergelerin ‘SQ7’ logolarıyla bezeneceği kesin.

Audi kaputun altında ise halihazırda duyurmuş olduğu 4 litrelik veya 4.2 litrelik ‘e-turbo’ teknolojisiyle bezenmiş V8 dizel motoru kullanacak. Bu motordan sağlanacak olan 400 bhp’ lik güç modelin 0’dan 100 km hıza 5.5 saniyede çıkması için yeterli. 0-100 akselerasyon süresi etkleyici olan modelin 300 km/s olarak belirtilen son hızı da bir o kadar etkileyici.

Neredeyse tüm özellikleri gün yüzüne çıkan SQ7′ nin 2016′ nın ilk yarısındaki bir fuarda kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu