Testler

Taş Devri: Honda CR-V 1.6 Elegance




  • Motor: 1597 cc, 4 silindirli turbo dizel
  • Güç: 120 hp @ 4000 d/d
  • Tork: 300 Nm @ 2000 d/d
  • Şanzıman: 6-ileri, manuel
  • 0-100 km/s: 11,2 sn
  • Son hız: 182 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 5,5 litre/100 km
  • Ağırlık: 1536 kg
  • Bagaj hacmi: 473 litre
  • Fiyat: 115.450 TL

 

Motor
Tüketim
Eşya gözleri
Arka yaşam alanı
Bagaj

– İşçilik
– Konfor
– Ekranlar
– İzolasyon
– Direksiyon
– Müzik sistemi
– Malzeme kalitesi

 

Foto galeri için tıklayın!

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

82 Yorum

  1. Honda hayat onda ….. 1.6 dizel 160ps 4×4 9at versiyon gelsin görürsünüz daha bu ne ki “”PARAN VARSA JAPON YOKSA ALMAn””

      1. SUV sektöründe Japonların üzerine yok malesef land rover cadde jipi, Land Cruiser,FJ Cruiser, Pajero Vs.

        1. Land rover cadde jipi mi? Ustunde bu kadar calismalar yapilmis, bu kadar imkanlar sunan bir araci cadde apacilerinin, magazin asalaklarinin eline dustu diye kucumsemek bu kadar kolay mi gercekten? Biraz arastirin Range Rover’in offroad kapasitesini lutfen. Range Rover, Mercedes-Benz G Sinifi ile birlikte luks ile offroad kapasitesini birlestiren nadir otomobil modellerindendir. Ama her modelinden offroad beklemeyin, zaten onlarin da boyle bir vaatte bulunacagini sanmiyorum.

          1. @KEL
            Bazı akılsız fanatikler sadece japon yapar mantığıyla oturup kalktığı için; düştükleri durumun ettikleri sözlerin salakça olduğunu göremiyorlar. Zaten bunlar ehliyet alacak yaşta değiller.

        2. parası ve kalitesi dersen subaru geriye kalan japonları geçicen avrupa olarak yol tutuş range rover se japonda subaru

  2. test cok güzel olmus gercekten elinize sağlık muhip abi helal sana seni hem az yaktıran tarafını hemde adamlığınla seviyosun acık acık doğruları konusmak iyidir..and abi müzik sisteminde ÇALAN MÜZİK nedir abi ya arkadaslar sizde biliyosanız lütfen yardımcı olurmusunuz

  3. Helal olsun Muhip katalog verilerinin altına da indirdi herhalde yakıt tüketimi 4.2 lt
    Tüketimden konuşurken And’in yüzündeki müstehzi bakış dikkatten kaçmadı.

    Muhip: eco mod
    And: Normal mod
    Sinan: spor mod

  4. “Sen kızı dinlememişsin ki seyretmişsin!” 🙂 harika bir çalışma olmuş. Teşekkürler

    Bu arada crv de kof çıktı. Başkasına bakacaz artık.

  5. muhip abinin gelişi testleri değiştiriyor tek kişi değil kim olursa olsun çok kişi olunca testler daha oluyor

  6. 10 mumara test olmuş hele ki tek çekilen testlerden sonra 🙂 testlerin tek olmaması dileğiyle başarılar.

  7. Süper inceleme olmuş. Muhip abi ‘come back is real’ :DASD
    Kesinlikle vlog tarzı birşey yapmalısınız.(Tek kamera açısı yeterli) Çünkü muhabbet süper.

  8. arka koltuk yatırınca dum duz olma falan destan. bu arada muhıp crv senı zayıf gostermış

  9. Muhip:Arabanın sonuyla sizin aranızda saat farkı var.
    Buradan birçok soruya aşağı yukarı yanıt bulunmuş olur,performans,genişlik vs. 😀

  10. Abi bu ne yaa ne kadar kalitesizmiş ya. valla bu testi görmesem çok güzel araba derdımde. yok hayatta almam aldırmam. o kadar para verıyosun kocaman jipe biniyosun ama bir gram kalite yok ne anladım ben.

  11. Muhip bey’i tekrar görmek çok güzel : ) videonun sonunda gülmekten gözümüzden yaş geldi 😀

  12. abi testiniz çok güzeldi çok beğendik. AMA bence arabanın makyajlısı ve düzgün kullanımışı o kadar olmaz, çünkü civic’in de makyajlısında düzeltilmiş bi çok şey var yani bu arabayı da bayaa düzeltmiş olabilirler.

  13. And’ın tek kişilik videoları da çok güzel ama Muhip ve Sinan olunca daha bir güzel oluyor. İnsan salt bilgi istemiyor. Sohbet, anekdot ve komik laflar da istiyor.

    Örneğin: Teşbihte hata olmaz…
    Sadece And’li testler: Güzelce pişmiş et ama sadece et.
    And, Muhip ve Sinan’lı testler ise : Güzelce pişmiş etin yanında salata, içecek, çerez, meyve v.b.

  14. Öncelikle test için teşekkürler. 10:17’deki kullanıcı benim 😀 Sorumu cevapladığınız için ayrıca teşekkür ederim. Yan taraf değil de dizin olduğu yerin önündeki plastikten bahsetmiştim. Demek ki benle alakalı bir durum zaten kolay kolay sığdığım araba yok 😀 Yalnız bu testiniz de arazi testi yoktu (inceleme olarak). Test çok uzun olacak diye mi koymadınız yoksa başka sebebleri mi vardı? Öte yandan Muhip Abi yine bizi bitirdin. Accord’la ilgili yorumlara ve Car Buyer yorumuna çok güldüm. Umarız böyle 2 ya da 3 kişili testlere dönülmüş olur. Çok keyifli bir test videosu olmuş.

  15. Söyleyeceğim yanlış anlaşılmasın bilgi edinmek için soruyorum. Civic Type S ve Crv ye And abi spor araba demiş fakat spor araba dediğimiz arabalar M serisi Gt86 Mustang Corvette Ferrari S2000 bile katılır mı bu kadroya emin değilim bunlar olmuyor mu? Üretim amacı büyük oranda sadece performans ve sportiflik olan çünkü şimdi herkes azıcık sportif duran arabaya spor araba demeye başladı sirocco,alfa romeo Giuletta bunlara bile spor araba deniliyor bence spor araba dediğin öyle herkesin alabileceği düşük performanslı bişey olmaması lazım yanlışsam düzeltin lütfen.

  16. o arabadan anlamıyor dediğiniz kız ingiltere’de bir ileri sürüş eğitim merkezinin kurucusu ve ayrıca kendi de eğitim veriyor.bilip bilmeden kızcağıza laf sokmayın.hem rebecca’nın gözleri çok güzel.kurban olurum ben onlara.

    beyler tamam oto-park takipçisiyiz hepimiz büyük bir aileyiz aykırıyız uçlardayız ama karı kız söz konusu olunca işler değişir.hepinizi hiç düşünmeden satarım kusura bakmayın.

  17. Videodaki yorumlar ile puanlama arasında bi uyumsuzluk var. Motoru öve öve bitiremediler ama 4 yıldız geldi. Mazda testinde 1.5 120 bg benzinli motor 100 bg gibi gidiyor dendi ama onada 4 yıldız verilmiş. Ayrıca test arabalarını kış lastiği ile veriyorlar ondan yol tutuşuna bakamıyoruz söylemi ciddi sıkıntı. Benim bu testten özellikle beklentim koca kütleli aracın yol tutuş için and bey’in ne soyleyeceği idi ama cevapsız kaldı tatmin etmedi. Sorular kısmına Qashqai ile karşılaştırılmasınıda istemiştim ama yanıt gelmedi. Klima performansı hakkında da pek bilgi verilmedi. Araçiçi yol deneme videosuda yoktu. Kısacası önceki testler gibi değildi. Sadece muhip’in varlığı zenginlik katmış ama o da kurtarmamış bence. Buradaki asıl suçlu daha düşük km.li test aracı vermeyen “Honda Türkiye” ama test beklentimin çok altında kaldı..
    Ayrıca fiyat bilgisini daha derin irdelemelerini beklerdim, mevcut makyajlı ve daha donanımlı aracın fiyatını o araç için kullanmakta pek doğru olmadı.

  18. Carbuyer’daki hatun da çok overrated olmuş Muhip reyiz. O hatunun neresine baksın millet ayıptır yahu 😀

  19. Ablamların 2011 executive vardı, amerikaya giderlerken sattılar geri döndüklerinde yeni kasaya baktık beğenmedik eskinin içi bej olduğundan daha kaliteli gösteriyordu siyah çok dandik duruyor, yeninin süspansiyonlara çok şaşırdım çünkü 2011crv çok daha medeni ve uysaldı, ev küçükyalıda olduğundan kullandığınız o güzergahtan geçiyorduk hep, çukurları yol yamalarını geçişi çok güzeldi ve trim sesi hiç yok gibiydi, benm golfle hoplayıp zıplayıp geçtiğim yerlerde crv hiç tınlamıyordu bile, test aracının hor kullanılmış olmasından kaynaklı olmuş olabilir yada süspansiyon kalitesini bozmuş olabilirler çünkü arabanın genelinde bi kalitesizlik hissiyatı hakim

  20. Çok üzüldüm ya bu arabanın böyle kötü çıkmasına. 160 bg 9 ileri dizelini babam+ablam lara büyük araç ihtiyacı için düşünüyordum ama soğudum araçtan. Şekli, heybeti de güzeldi. Bir de videoyu izledikten sonra dışarı çıktığımda evin önünde aynı renginden duruyordu bir tane, bakıp bakıp üzüldüm 🙂

  21. japon ya düşüşte beyler sony de yalan oldu Panasonic de sharp da mitsibish de Subaru da nissan da Suzuki de
    Toyota ile honda kaldı onlarda sorunsuzluk sinemasına gidiyor o da Amerika ve arap ülkelerinde

  22. Muhip&And süpersiniz.Muhabbet,espriler,kahkahalar eşliğinde test daha bir güzel oluyor.Durmak yok takibe devam :))

  23. Aracın 30 binde ve basın aracı olmasının bu olumsuzluklarında çok büyük payı olduğunu düşünüyorum, hatırlarsanız 10 tam puan verdiğiniz skoda yeti size sıfır kilometrede verilmişti. ayrılmak istememiştiniz. Hiç yıpranmamış ve gerçekten sıfır araç her anlamda farklı hissettiriyor. Bu durum tabi ki aracın kusurlarını tam olarak örtmez ama bu derece olumsuz olmasını engellerdi.

  24. Güncel kasa’da olmayan araçların testinin yapılması ekip için ne kadar handikapsa , izleyici ve araç almak için bu mecraları takip edenler için bir o kadar da yararlı bir kaynak oluşturmakta . Honda araç testlerinin artmasını temenni ederiz marka distribütörlerinden .

  25. test güzel olmuş elinize sağlık şu japon hastalarını bu hastalıktan kurtulmaya vesile olur inş 🙂

  26. TEST ile ilgili Başka bir forumdan alıntı bir yorum.

    Araca verdikleri notlar ciddi derecede yanlış.

    İç Mekan’a 5 üzerinden 2 vermişler

    Burada sorun ne onu açıklamıyorlar. İç mekan rakiplerinden daha geniş ve ferah, saklama alanı sıkıntısı da yok.
    Olay sadece yumuşak plastik ise 1 yıldız kırmaları gerekirdi. 30000km test aracı olarak kullanılan bir aracın plastiklerinde çizik, direksiyonda soyulma vb gibi hiçbir sorun olmuyorsa, kaliteli bir sert plastik kullanılmış demektir. 5 üzerinden 4 yıldız hadi bilemedin 3 yıldız olmalıydı.

    Konfor’a 5 üzerinden 1 vermişler

    Bu da çok çok saçma. Eğer aracın konfor seviyesi vasat ise 3 yıldız verirsin. 1 yıldız verdiğin zaman araçta süspansiyon yok, 22 jantla ve Stiff süspansiyonla yolculuk ediliyor anlamı çıkar. 4 yıldız Konforu iyi, 5 yıldız da en mükemmel konfor seviyesini gösterir.

    Motor’a 5 üzerinden 4 vermişler

    Bu motorun harika olduğunu videoda söyledikten sonra 5 yıldız vermeleri gerekirdi. Videoda motorla ilgili hiçbir kusur bulamadılar ama nedense 4 yıldızla bıraktılar. Ki kendileri bile 1.6 130-136PS olan rakip dizellerden daha güçlü ve rafine olduğunu söylediler.

    Şanzıman’a 5 üzerinde 2.5 vermişler

    Açıkçası manuel şanzımanın vites kolu hariç bir sıkıntısı yok dediler. Ona rağmen en azından 4 vermeliydiler. Sonuçta 6 ileri bir şanzıman. DSG vb gibi sarsıntı sorunu falan yok.

    Yol tutuşsa 5 üzerinden 1.5 vermişler

    Araçta lastiklerden dolayı ve 30000km üzeri abartılı testler yapılmış olmasından böyle olması normal. 2 yıldız verebilirlerdi.

      1. 115binlik araba her çukurda gümgüm ediyor, 80km’de içeri rüzgar sesi alıyor, ses sistemi hava gazı, malzemeleri tahta, ekranları gameboy, frene basıyorsun koltuk aşağı iniyor, gaza basıyorsun sarmaktan gidemiyor, viraja giriyorsun yüreğin ağzına geliyor..

        Sonra puanda tutarsızlık var. O kadar suşi yerseniz tutamazsınız tabi.

        1. 🙂 cevabından seviyen belli, en ufak itirazı kaldıramayan kraldan çok kralcısın, fazla söze gerek yok… Böyle devam et…

    1. haklısın yazdıklarına tamamen katılıyorum. and son zamanlarda puanlama konusunda şaçmalamaya başladı çok adaletsiz puan veriyor. hiç boşuna eksilemeyin liseliler son testleri bir daha izleyin.

      bu arabanın tek sorunu süspansiyon ve sert plastik ise 10 da 4 verilmez bu art niyetliliktir. and niyetin nedir?

      plastik olayına bir yandan geçiriyorlar, bir yandan da bu sert plastikler yumuşak malzameler kadar dayanıksız değil, hor kullanılmasına rağmen bişey olmuyor diyorlar. değerlendirmeye gelince neredeyse 0 verecek. sondaki sonuç kısmında puanlamaları verirken neye ne için puan verildiği anlatılmalı. belki alan kişi sert plastik istiyordur kırsalda kullanacak.

      4 vermek demek bu araçtan bişey olmaz demek ama anlatımları farklı.

      1. Sorduğun soruyu herkes herkese sormak hakkına sahip o zaman. Ben de sana sorayım: Niyetin nedir?

      2. Videoda herşey açıkça anlatılmış,yukarıya eksi hanesinede tek tek yazılmış.Üstüne hala “bu arabanın tek sorunu süspansiyon ve sert plastik ise 10 da 4 verilmez bu art niyetliliktir” yazıyorsa kişi,ben art niyeti esas onda ararım.

      3. aracın fiyatını unutuyorsunuz. 115 k’lık bir araçta her taraf sert plastikse o araç çok düşük puan alır. 60 k’lık sportage 80’den başlayan kuga’nın iç mekanı kalite açısından bu araca fark atıyor. .yarı fiyatındaki aracın içi bundan daha kaliteli ise düşük puan alırsın çok normal.

    1. Bu yorum neden eksilenmiş cidden anlamak zor 🙂 Otopark.com fancılığı oluşmaya başlamış ve en ufak itirazda herkes eksileyip hucum ediyor. Hayırlısı bakalım…

  27. Merhabalar,
    Test çok güzel olmuş lakin And’ın önceki testlerde yaptığı gibi sürüş dinamiklerini de takipçilere gösterdiği bölümün olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Siz her ne kadar aracın dinamikleri hakkında konuşsanız da biz göremedikten sonra bir anlamı olmuyor. Aracın 0-100 hızlanması, 90-120 esnekliği, 100-0 fren mesafesi vs. bunları görmek daha keyifli oluyordu. Motoru o kadar övdünüz ancak motora dair en ufak bir hareket olmaması da üzücü.. Elinize sağlık, çok emek veriyorsunuz fakat önerileri dikkate alırsanız sevinirim. Kolay gelsin..

    1. And abi,bence Muhip abi,Sinan abi ve katılmak isteyen diğer üyelerde teste katılsın ama testin koreografisi senin tekken yaptığın gibi olsun.Böylelikle hem testler zevkli olur,hem de araç hakkında bilgi de almış oluruz.Bir de bir sorum var.
      508’in introsundaki efekti nasıl yaptın yahu 🙂

    1. mazda benim en sevdiğim marka ama subaruyu da gömmeyelim :)) outback, forester, legacy muhteşem arabalar.

  28. yine hoş bir test muhip’i görmek güzeldi, muhip doğaçlama espriler hoş ama bazen zorluyorsun gibi sanki işte o anda olmuyor 🙂 testi izlerken açıkçası bu kadar düşük bot beklemiyordum daha sonra sakin kafayla puanlama yapınca biraz daha kırmışsınız gibime geldi onun dışında herhangi bir sıkıntı göremedim, Haldun babanın yoğurt almaya çıkması ve kendini bir anda testte bulması gibi Sinan’ı da bi ara akşam vakti evden bi süre alın da testlerde görelim 🙂

  29. Sinan ın saçma esprilerini dinlemektense Muhip in bulunduğu testler yaptığı yorumlar çok çok iyi

  30. fazlasıyla eksik ve tembel bir test olmuş.Çoğu şey ya eksik ya da bilmediğinizden daha fazla eksik .Test araçlarına yüzeysel bakmamaya çalışın bir şeyi 1 defa yapıp bilmem kaç gün sonra aklınızda ne kalmışsa onları paylaşmayın .Sağlam bir otopark takipçisiyim ama bu olmamış .

  31. MAALESEF VİDEO YOK…DAHA ÖNCE SEYRETTİĞİMİ HATIRLIYORUM….
    GELEN TEPKİLER ÜZERİNE TEKRARMI VİDEO ÇEKMEYE KARAR VERDİNİZ…BU TİP ŞEYLERİ BİZLERLEDE PAYLAŞIRSANIZ HOŞ OLMAZMI…
    KOLAY GELSİN….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu