Haberler

Urus 2018’de geliyor




Lamborghini, crossover modeli üreteceğini resmen açıkladı. Konsept model Urus Sant’Agata’da üretilecek. Hedef pazar olarak ise Çin, Almanya, Rusya, Amerika ve İngiltere planlanıyor.

Eğer herşey beklendiği gibi giderse, tasarlanan bu crossover model 2018’de piyasaya sürülecek ve yıllık 3 bin adet satış hedeflenen rakam olarak belirtiliyor.

Üretime ayak uydurmak için Audi, Lamborghini ve Volkswagen’le beraber yeni antrepo, üretim birimleri, fabrikalar ve araştırma/geliştirme merkezleri inşa etmek adına “yüz milyon euro”luk yatırımlar yapacak.

Bir söyleşide Lamborghini müdürü ve CEO’su Stephen Winkelmann; “Bu, Lamborghini ailesindeki bütün fertler için büyük gurur kaynağı. Üçüncü bir modelin üretimi şirketimizin istikrarının ve sürekli büyümesinin bir nişanesi olarak açıklanabilir. Bu da bizim için yeni bir dönemin başlangıcı anlamına gelmektedir. SUV modelimiz olacak olan Urus, değerlerimize bağlılığımızdan ötürü İtalya’da Sant’Agata Bolognese’de üretilecek.” açıklamalarında bulundu.

Can Akyollu

Bursa'da doğdum. Üniversiteye kadar olan yaşadığım süreç bu ilde geçti. Şu anda İstanbul'da Sanat Yönetimi okumaktayım. Araçlara olan ilgim 6-7 yaşlarında, jant kapaklarından onları tanımamla başladı. Belki meslek alanım otomobillerle çok farklı bir doğrultuda olacak ama elden ayaktan kesilmedikçe direksiyonu terk etmeyeceğim. Sevgiler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu