Haberler

Yeni Megane karşınızda




Ülkemizde büyük ilgi gören Renault, Megane modelinin kamuflajsız hali ile karşımızda. Model selefine göre artık daha keskin ve daha dinamik çizgilere kavuşmuş. Ön yüzünde daha keskin farları ve yanda ise tamamen yenilenmiş çizgileri ile model Mercedes A serisini fazlası ile anımsatıyor. 2015’in son çeyreğinde satışa sunulacak olan modelin yurtdışı fiyatı ise 21,000 € olarak belirlenmiş.

 

İlgili Makaleler

18 Yorum

    1. hocam fransa dediğin yer 3 otomotiv devine ev sahipliği yapıyor ve formula 1 şuan onun elinde + sene 2015 cizgler artık hep aynı …

  1. Aynı şeyi Renault Kongoo ve Mercedes Citan’da yapmışlardı. Belki bu ticari araç pazarında bir derece kabul edilebilinir fakat otomobil pazarında hele ki bu sınıfta Mercedes’in marka imajından yiyecektir. Mercedes A sahiplerinin yerine olmak istemezdim:)

  2. ee mercedes renodan kangoyu motorları araklarken iyimiydi, az da reno çarpsın mercedesten 🙂

    1. Yorumunun %90 aynısını yazacaktım ki gerek kalmadı sen yazmışsın zaten. Renodan motorlar giderken gidiyordu az da renoya versinler 🙂

  3. Clio4 tede çok heyecanlandık ama içi boş çıktı. Yani tipi ne kadar iyi olsa da,benzese de kalite olarak mercedes ezip geçecektir. (Clio4 ü beğendiğim için değil ilk çıktığında ortalığı çalkaladığı için o örneği verdim)

  4. Görseli hazırlayanlar görseli A serisi üzerinden yapmışlar, millet de A serisini taklit ediyor demiş. Hey Allahım 😀

  5. Megane III ilk çıktığında Golf 6 ile bir karşılaştırmasında “aralarındaki kalite farkı bir böcek yumurtası kadar küçük” denmişti 🙂 Bakalım yeni nesil Megane ile Golf 7 mukayesesinde neler denecek, şahsen en azından 1.6 dCi versiyonları ile çok iş yapacağını düşünüyorum, Clio 3 den 4 e geçişteki gibi kalite düşüşü olmaz.

  6. ben mercedes a serisine benzetemedim, bildiğin renault desir konseptinin tasarımını devam ettiriyor resimdeki araç. zaten bi megane kalmıştı desirden gelen tasarıma kavuşamayan. tasarımları van der acker yapıyor, mercedesle ortaklıkları tasarım konusunda değil zaten.

  7. çıoksın çıksın yenileri cıksında eksileri fiyatı düşsün 1.6 130 edc hb megan alacam 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu