Haberler

Yeşil ona çok yakışmış




Daha önce defalarca kamuflajlı casus fotoğrafları ortaya çıkan makyajlı Mercedes A-serisi bu sefer kamuflajsız ve yeni renginde görüntülendi. Oldukça göz kamaştıran bir yeşil rengine sahip olan araçtaki değişiklikler ilk başlarda pek gözlemlenemese de dikkatli bakıldığında farkediliyor.

Yeşil renginden ziyade, yenilenen farları ve elden geçirilmiş ön tamponuyla dikkat çeken makyajlı A-serisinde opsiyonel olarak LED farlar ve içeride LED ambiyans ışıklarıyla beraber Wİ-Fİ desteği de sunuluyor. Temmuz’da siparişi alınmaya başlanacak olan aracın Eylül ayından itibaren yollara çıkması planlanıyor.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu