Haberler

Yolun sonu: Kunduz Ormanları




2015 yılı Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ikinci yarışı 02-03 Mayıs tarihlerinde Samsun Vezirköprü Kunduz ormanlarında düzenlendi.

2 gün boyunca 7 etapta 20 araç ve 40 sporcu büyük mücadele sergiledi. İlk 3 gün 8.3 kilometrelik etap 3 kez geçilirken, ikinci gün 8.4 kilometrik engel etabı geçildi. Yarışlara Aygaz OtoGaz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı sponsor oldu.

Yarış Jeep Wrangler ile yarışan Denizli’den Kenan Özsoy-Ozan Yağcı ekibinin zaferi ile sona erdi. Zorlu mücadele sonunda genel klasmanda ikinci sırayı Nissan Terrano ile Ahmet Ünlü-Ayhan Yıldırım elde ederken, üçüncülüğü kazanan ekip de Suzuki Vitara ile İrfan Özdemir-Yusuf Öztürk oldular. Sınıf 1’de Trakya Offroad Kulübü’nden Edip Yaşar Kurtoğlu- Murat Timuçin Doğan, Sınıf 2’de Zonguldak’tan İrfan Özdemir-Yusuf Öztürk, Sınıf 3’te 54 Otomobil Sporları Kulübü’nden Ahmet Ünlü-Ayhan Yıldırım ve Sınıf 4’te de Kenan Özsoy-Ozan Yağcı birincilikleri paylaşan ekipler oldular.

Türkiye Offroad Şampiyonası’nda 3.ayak yarışları, Sinop Offroad Kulübü (SİNOFF) tarafından 30-31 Mayıs tarihlerinde Sinop’ta gerçekleştirilecek.

Kaynak:tosfed.org.tr

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu