Haberler

Makyajlı SL yeniden görüntülendi




Yakın bir zamanda makyajlı haliyle piyasaya sürülmesi beklenen Mercedes-Benz SL, 3 aylık uzun bir aradan sonra tekrar kamuflajlı haliyle görüntülendi. Geçtiğimiz yıl testlerine başlanan otomobil yavaş ama istikrarlı bir şekilde piyasaya sürülmek için hazırlanıyor. Hal böyle olunca otomobile gelecek makyajın yüzeysellikten uzak, çok kapsamlı bir makyaj olacağı anlaşılabiliyor. Göze çarpan ilk detaylar arasında S Serisi Coupe’den alınan ön farlar ve yeni direksiyon gibi unsurlar yer alıyor.

Görüntülenen bu test aracında Alman üretici, kamuflajın büyük bir çoğunluğunu çıkarmış gibi görünüyor. Otomobilin yeni ön tamponu ve daha dikkat çekici ön ızgarası ile yeniden tasarlanmış kaputu açıkça görülebiliyor. Bu değişim rüzgarı arka kısımda da yeni bir tampon, yeni eksoz çıkışları ve revize edilmiş arka farlarla devam ediyor. İç mekana geçildiğinde premium algıyı arttırmak amaçlı ufak tefek değişiklikler görülürken, en dikkat çekici yenilikler arasında yeni direksiyon ve daha büyük bir dokunmatik ekran bulunuyor.

Makyajlı SL’in motor seçenekleri konusunda ağzını sıkı tutan Mercedes, sessizliğini bozmasa da en azından şu an piyasada olan 333 HP’lik çift turbolu V6 motorun SL400 versiyonunda aynı şekilde bulunması bekleniyor. Otomobil resmi olarak tanıtıldıktan sonra AMG Sport departmanından motorla ilgili yenilikler gelmesi de mümkün.

Makyajlı SL’in, 2017 model yılı otomobili olarak önümüzdeki sene piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu