Haberler

9 Eylül Kupası tam gaz




Aydın Otomobil Sporları Kulübü’nün Egeli sporcuları, teşvik etmek için düzenlediği 9 Eylül Kupası’nın ikinci ayağı 14 Haziran Pazar günü İzmir Menderes Otokros Parkurunda gerçekleştiriliyor.

Klaros Otokros Yarışı’nın yapılacağı Menderes parkuru 150 metresi beton, 650 metresi toprak olmak üzere toplam 800 metre uzunluğunda. Yarışın adı olan Klaros, Menderes- Ahmetbeyli Köyü yakınında kültür değeri ve kaynak potansiyeli yüksek ören yerlerindendir.

Menderes Belediyesi tarafından spora yönelik gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçeye kazandırılan Otokros Pisti’nde yapılacak Klaros Otokros Yarışı, 10:00-11:00 saatleri arasındaki teknik kontrol ile başlayacak. 12:10-13:30 saatleri arasındaki antrenman ve sıralama turları ile devam edecek organizasyonda, 5 turluk yarış 14:10-15:30 saatleri arasında koşulacak. 9 Eylül Kupası’nda sezonun ikinci otokros yarışı 16:30 da yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

Ege bölgesinin otomobil sporların da başarıyı yakalaması için çaba sarf ettiklerini kaydeden AYOSK Başkanı Kuvvet Erim ”Menderes Belediyesi ve Ege Asal Metal’in katkıları ile güzel organizasyonlara imza atıyoruz. Yaptığımız sportif organizasyonlar ile Menderes’in ulusal anlamda tanınırlığını da arttırmış oluyoruz. Bölgemiz sporcularını motive etmek ve onlara destek olmaları için 14 Haziran Pazar günü otomobil sporları tutkunlarını yarışımıza davet ediyorum.“ dedi.

Klaros Otokros öncesinde 9 Eylül Kupası’nda  Kategori 1´de Tolga Tezeken, Kategori 2´de Erdal Oral Kategori 3´de Kemal Şener, Bayanlar da ise Yonca Güngör lider durumda yer alıyor.

Kaynak: Tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu