Haberler

AMG hızlı davrandı




Mercedes işleri hızlandırdı. Henüz C Coupe piyasaya çıkmamışken AMG testlere başladı. Nürburgring’de  görüntülenen 2 prototip C63 genlerinin coupe versiyonuna aktarılmaya başlandığını gösteriyor.

Prototipler arasındaki ön tampondaki kanatçıklar, daha agresif ön tampon ve arka tampondaki hafif şişkin spoiler gibi bazı farklılıklar Black serisine işaret ediyor olabilir. Tabi ki de bu farklılıklar opsiyonel olacak olan AMG Aerodynamic paketinin eklentileri de olabilir.

Testler sırasında prototiplerin limitlerinin sonuna kadar zorlanmasına bakacak olursak Mercedes C63 Coupe’nin M4’ün önüne geçebilmesi için her şeyin yapılmaya hazır olunduğunu gösteriyor.

6.2 litrelik atmosferikten 4 litrelik twin-turboya geçtikten sonra fanatiklerden tepki çeken Mercedes yeni C63 ile ruhundan bir şey kaybetmediğini ve hala çok ciddi bir rakip olduğunu kanıtlamıştı. Yeni coupe versiyonu ile birlikte eğer Black seçeneği sunulursa E63’ün güç seviyeslerinde daha kompakt bir sedan ortaya çıkmış olacak ve ortalık baya bir karışacak.

Frankfurt Otomobil Fuarında tanıtılması beklenen C Coupe ve V8 abisi RS5’in üretiminin durdurulmasının ardından M4’ün tek rakibi olacakmış gibi gözüküyor.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu