Haberler

Az yakacak çok kaçacak




2016’da piyasaya çıkacak olan Audi A4 Avant’ın prototipleri son test aşamalarındayken kameralara yakalandı.

Hala tüm gövde panelleri kamuflaj ile korunuyor olsa da prototiplerden birinin tamamen LED stop lambalarına sahip olduğunu görüyoruz. Avant’ın dış görünümü hakkında daha fazla bir şey söylemek mümkün olmasa da esas değişim de zaten A4’ün kabuğunun altında gizli.

Yeni MBL Evo platformu üzerine inşa edilen B9’un boyut olarak büyümesine rağmen bir önceki neslinden yaklaşık 100 kg daha hafif olacağı söyleniyor.

Motor seçenekleri henüz resmi olarak açıklanmasa da Audi’nin yeni 190 PS’lik 2.0 TFSI motorunun görev alacağına kesin gözü ile bakılıyor. Yakıt tüketiminin ise 5 lt/100 km olacağı tahmin ediliyor. Ailenin en büyük üyesi RS4 ise büyük ihtimalle atmosferik V8’i maalesef kaybedecek ve daha ufak turbo bir üniteyi görev başına getirecekmiş gibi duruyor.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu