Haberler

Bakın burda kim var




2016 yılı için planlanan Mitsubishi Outlander PHEV, Japonya’da tamamen makyajsız bir şekilde fotoğraflandı.

Yakın geçmişte ortaya çıkan Outlander PHEV Concept- S’ den sonra büyük bir beklenti oluşturan model bu beklentinin aksine eski kasanın sadece makyajlanmışı olarak küçük ayrıntılar barındırıyor.

Dış görünüşteki değişiklikler yeni arka tampon(krom trimli), beraberinde yenilenen arka difüzör ve jantlardan oluşuyor. Düşük çözünürlüklü fotoğraflarda pek fazla ayırt edilemese de yan marşpiyeller de bir tür modifikasyona uğramış gibi görünüyor.

Kaputun altındaki değişiklik ise adeta ‘ Bunu Mitsubishi mi yaptı ?’ dedirtiyor. Mevcut 2 litrelik benzinli motor Mitsubishi’nin yeni SUV’ unda hybrid bir üniteyle bezenerek elektrik motoruyla destekleniyor. Karma menzilin 880 km olduğu araçta elektrik menzili ise beklentilerin altında kalarak 55 kilometre.

Mitsubishi hybrid sistemi üzerinde bazı geliştirmelerde bulunacağını eklemiş ancak bunları öğrenmek ve ayrıntıların belli olması için biraz zaman gerekiyor.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu