Haberler

Bayan takipçilerimize müthiş bir fırsat




Türkiye’de otomobil sporlarının her alanında kadınların katılımını arttırmak, daha etkin rol oynamalarını sağlamak amacı ile TOSFED bünyesinde oluşturulan Kadınlar Komisyonu (TOSK) ilk projesi “Yarışa İlk Adım” ile tüm kadınları spora davet ediyor.

24-26 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Avrupa Ralli Kupası’na dahil en eski otomobil sporları organizasyonu Boğaziçi Rallisi’nde ‘000’ öncü aracı kullanacak için kadın pilotların seçimi, “Yarışa İlk Adım” 20-30 yaş arası, daha önce hiç yarışmamış sporcu lisansı olmayan T.C. ve KKTC Vatandaşı kadınların katılımına açık olacak.

En az 2 yıllık ehliyet şartı aranan seçmelerde, 10 Temmuz’a kadar yapılacak başvurular arasından TOSK üyeleri tarafından değerlendirildikten sonra, katılımcılar Slalom Elemelerine davet edilecek. 21 Temmuz Salı günü Pendik Sahil Yolu Pazar Yeri’nde yapılacak olan slalom elemeleri sonunda en başarılı 10 aday arasında, 22 Temmuz Çarşamba günü TOSK üyeleri ve TOSFED yetkilileri tarafından yapılacak mülakat sonrasında 4 kişi belirlenecek. 23-24 Temmuz tarihlerinde teorik ve pratik eğitim alacak olan 4 talihli, 25-26 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan tek uluslararası ralli organizasyonumuz Boğaziçi Rallisi’nde ‘000’ numaralı öncü otomobilin direksiyonunda yanlarına deneyimli birer co-pilot ile yarış heyecanını yaşayacaklar.

Başvurular www.otopark.com, www.tosfed.org.tr ve www.otomobilsporlarindakadin.com web sitelerinde yer alan başvuru formu, ehliyet fotokopisi ile tosk@tosfed.org.tr mail adresine yollayarak yapılabilecek.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu