Haberler

Biri bagaj kapağı mı dedi?




2016 yılında makyajlı bir biçimde karşımıza çıkması beklenen MINI Clubman, egzantirik biçimde açılan bagaj kapağıyla casus fotoğrafçılara yakalandı.

Bir otoparkta iken görüntülenen 2016 Clubman selefinde kendi hariç başka hiç bir araçta bulunmayan bu egzantrik açılışa sahip bagaj kapağıyla dikkatleri şimdiden üzerine çekti. Ancak makyajın sadece bu özellikle sınırlı kalmadığını belirtmeliyiz. İlk bakışta zor sezilse de revize edilen ön ızgara ve panoramik cam tavan da bu makyaj kervanına katılıyor.

Motor seçenekleri Cooper’dan ilham alınarak yenilenmiş. Kesin olmamakla beraber modelin dizel ve benzinli motorlardan oluşan geniş bir yelpaze sunması bekleniyor. Bu yelpaze 1.5 litrelik 3 silindirli 136 beygir ve 220 Nm torka sahip motordan başlayacak ve 2 litrelik 4 silindirli 190 beygir ve 280 Nm torka sahip motora kadar açılacak.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu