Haberler

Efsaneler de patlayabilir




Rally efsanelerinden Walter Rohrl, Weissach paketli bir 918 Spyder ile kaza geçirdi. Almanya’daki Sachsenring Pistin’de 918 ile turlarken virajlardan birinde kontrolü kaybeden Rohrl inanılmaz bir şekilde otomobili dengede tutarak kaza öncesinde hızın azalmasını sağlıyor.

Kazadan yara almadan kurtulan Rohrl, AutoBild dergisine verdiği röportajda kazanın büyük ihtimalle yolun yüzeyindeki bir problemden kaynaklı otomobilin kontrolden çıkması ile gerçekleşmiş olabileceğini belirtti.

Etkileyici bir kariyere sahip olan Regensbrug doğumlu olan Walter Rohrl katıldığı 75 WRC yarışından 14’ünü kazanmış, 1980 ve 82’de iki kez şampiyonluğa ulaşmış ve 2000’de milenyumun ralli sürücüsü ödülünü almıştı. 1973 ve 1987 arasında Porsche, Fiat, Opel, Lancia ve Audi adına yarıştı.

https://youtu.be/1vjkHeAT0KA

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu