Haberler

ETCC podyumunda 3 Türk




Avrupa Binek Otomobiller Kupası (ETCC) ikinci yarışı için 20-21 Haziran tarihlerinde Slovakya’nın Slovakiaring Pisti’nde yarışan Borusan Otomotiv Motorsport ve Ülkü Motorsport pilotları, bu zorlu mücadelede ülkemizi başarıyla temsil ettiler.

TC2 grubunda podyumun 3’üncü basamağında kupa kaldıran Ibrahim Okyay, genel klasmanda ise 20 pilot içinde 8’inci sırada yer alarak bir çok üst grup otomobilin önünde finişe ulaşmış oldu.

3 sporcumuzun yer aldığı TC2T kategorisinde ise Borusan Otomotiv Motorsport pilotu Aytaç Biter rakibiyle yaşadığı temas sonucu lastiği patlayarak yarış dışı kaldı ve uzun bir aranın ardından alışkın olduğu podyumda bu kez yer alamadı. Ülkü Motorsport pilotları BMW E90 320 TC otomobilleri ile ikinci ve üçüncü sırada finiş görerek podyuma çıkmayı başardı.

Borusan Otomotiv Motorsport ve Ülkü Motorsport pilotları, ayaklarının tozuyla 27-28 Haziran tarihlerinde Fransa’nın Paul Ricard Pisti’nde ETCC’nin 3’üncü ayağı için start alacak.

Kaynak :Tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu