Sizden Gelenler

Fiat Linea 1.3 Multijet Test




Takipçimiz Alpkan Akyol’un Fiat Linea 1.3 Multijet incelemesi.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

15 Yorum

  1. O kadar sert olmaya gerek yok atay bey,bir dahakine and gibi telefona veya başka biryere notlar alarak daha düzenli bir sunum yapılabilir.Aynı şeyler tekrarlanmamış olur ve ne zaman hangi konu konuşulacağı belli olur

  2. Testte bahsettiğiniz gibi aynı şeyler tekrarlanmış olabilir ama bi daha test yapma kardeş gibi ağır eleştirilere gerek yok.Sonuçta arkadaşlar amatörce elinden geleni yapmaya çalışıyorlar.Açıkçası linea alacak olsam videonun içinde işime yarayacak bilgiler mevcut.

  3. bu işi bu kadar basit görmek profesyonellere saygısızlık
    herkes fikrini söylemekte serbest hakaret etmediği sürece bende arkadaşı kırmak için söylemedim ama bu iş emek istiyor kafa kamerasıyla olmuyor sadece

  4. Neden bu videoyu cektim ?
    Atay kullanici adli arkadasim cok güzel söylemissin herkes fikrini söylemek konusunda serbest. Ben de bu araca 3,5 (2,5 degilmis bir daha hesapladim) yildir bindigim icin bayagi uzun bir süre araci tecrübe ettim ve alacaklara bilgilendirme yapmak istedim.
    Biraz amatörce ama ilk videom oldugunu sayarsak bence yine iyi.
    Neden kafa kamerasi kullandim ?
    Sürücü koltugundan araci tanitmak ve izleyicilere arac icinde görecekleri görüntüyü göstermek icin kafa kamerasi kullandim.
    Neden sürmedim ?
    Daha ehliyetim yok ve debriaj ile pek iyi anlasamiyorum.
    Eksiklerimi not aldim. Daha sonraki videolarimda bunlari göz önünde bulunduracagim. Herkese iyi aksamlar dilerim.
    Alpkan Akyol

  5. Merhabalar, öncelikle test için teşekürler. Testte belirttiğin gibi eğer araba 2 haftada bir ampül patlatıyorsa bu aracın elektrik tesisatında bir sorun olduğunu gösterir, servise sormanızda fayda var aksi halde ilerleyen zamanlarda elektrik tesisatında sorun çıkarsa daha büyük zararlara yol açabilir yani şu anda ampüle zarar verirken ilerleyen zamanda farklı elektronik aksamlara zarar vermesi muhtemel.

    1. Bilgilendirme icin tesekkür ederim. Arac bütün bakimlarina zamaninda gitti ve bu ampul mevzularindan dolayi da daha sik gitti. Hicbir bakiminda elektrik tesisati ile ilgili bir sorun bildirilmedi. Arac da elimden yakin bir zamanda cikacagi icin artik cok kafa yormak istemiyorum.

  6. Kardeşim ampul patlatmasının sebebi bagaj kapağını sert kapatmanız. Elektriksel bir hata yok 🙂

  7. Demek ki arkadaş sıkılmış evdekilere bir mesaj değiştirelim artık 😀
    işin garibi hemen hemen bütün mecralar da bu araç kötülenip yerden yere vuruluyor. Ancak yıllardır Türkiye nin çok satan araçları arasında yer alıyor.
    Bence araçları değerlendirirken öncelik araçtan beklentileri ön planda tutmak lazım. Sonuçta bu araçtan beklenen belli ekonomiklik ve kullanım maliyetleri vs.

    1. Söylediginiz gibi gayet ekonomik bir arac. Her gün trafige girmesine ragmen hicbir gün 6L/100 km degerini görmedik. Fiyati acisindan en cok satan arac olmasi cok normal. Ama artik vergilerle fiyati cok artti ve yeni fiyatina yakismiyor bu arac.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu