Haberler

Giulia objektiflere yakalandı




Daha önce Maserati Ghibli gövdesiyle test edilen Alfa Romeo Giulia’nın yeni casus fotoğrafları ortaya çıktı. Uzun süredir merakla beklenen, 159’un devamı niteliğinde piyasaya sürülecek olan yeni Giulia ağır kamuflajla kaplı olduğundan detayları pek belli olmasa da o meşhur Alfa Romeo güzelliğini taşıdığı kesin.

Bir Alfa Romeo klasiğine dönüşmüş ön tarafta bulunan üç köşeli ızgaradaki amblem göze battığı kadar ilgi de çekiyor. “Tipo 952” kod adına sahip aracın model isminin Giulia olacağı düşünülse de bu kesin bir bilgi değil. 1.8 litre turbo beslemeli 240 beygir, 1.8 litre çift turbolu 300 beygir, 3 litre çift turbolu 526 beygirlik V6 şeklinde üç farklı benzinli motor seçeneği ve henüz belli olmayan dizel motorlarla satışa sunulacak otomobilin tanıtımı 24 Haziran’da yapılacak.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Projede adı geçen firmalara bakılırsa aile sedanlarından ziyade spor modellere yakın bir duruşu olacak gibi, İtalyanlar spor otomobil konusunda çok yetenekliler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu