Haberler

Giulietta ayrıcalığı




Haziran ayında Alfa Romeo Giulietta alanlara, opsiyonel olarak sunulan sunroof, sınırlı stoklarda hediye ediliyor.

Alfa Romeo, Haziran ayında otomobil alımını Alfa Romeo Giulietta olarak tercih eden müşterilerine sunroof (açılır tavan)opsiyonunu hediye ediyor. Bu opsiyona sahip olmayan araçlarda da nakit alımlarda 5750 TL’ye varan indirimle farklı bir satın alma kolaylığı sunan Alfa Romeo, kredili alımlar konusunda da otomobil severlere özel kolaylıklar sunuyor. 3 eşit taksitli ve 3 yıllık vadeli özel bir kredi uygulaması geliştiren Alfa Romeo, yıllık 25.500 TL’lik taksitlerle Alfa Romeo Giulietta sahibi olma imkânı sağlıyor.

Alfa Romeo Giulietta’da 1.4 litrelik 120 ve 170 HP’lik benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 1.6 litre 105 HP’lik turbo dizel motor seçeneğine yer veriliyor. Alfa Romeo Giulietta’nın en güçlü motor seçeneğini ise 1.8 litre 235 HP’lik benzinli motor versiyonu oluşturuyor. 170 HP’lik 1.4 litrelik Multiair motor seçeneğinde sunulan çift kavramalı modern TCT otomatik şanzıman ise isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor.

Can Akyollu

Bursa'da doğdum. Üniversiteye kadar olan yaşadığım süreç bu ilde geçti. Şu anda İstanbul'da Sanat Yönetimi okumaktayım. Araçlara olan ilgim 6-7 yaşlarında, jant kapaklarından onları tanımamla başladı. Belki meslek alanım otomobillerle çok farklı bir doğrultuda olacak ama elden ayaktan kesilmedikçe direksiyonu terk etmeyeceğim. Sevgiler

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu