Haberler

GM’den gizemli model




Otomotiv sektörünün devi General Motors, Orion fabrikasına yeni bir model üretmek üzere 245 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı planladığını açıkladı. Firmanın yaptığı açıklamaya göre bu model, fabrikanın 32 yıllık geçmişinde ürettiği hiçbir modele benzemeyecek.

Üretilecek modelle ilgili neredeyse hiçbir şey bilinmiyor ancak GM Kuzey Amerika’nın üretimden sorumlu genel müdür yardımcısı Cathy Clegg, fabrikanın daha önce hiç karşılaşmadığı bu yepyeni otomobili üretmeye hazır olduğunu söyledi. Bu bize otomobille ilgili bir bilgi vermese de başka bir GM temsilcisi otomobilin 3 veya 4 yıl içinde üretime geçeceğini belirtti. Bu yeni model her ne olacaksa, yaklaşık 30.000 dolarlık fiyat etiketine ve 320km’nin üzerinde bir menzile sahip olacak Chevrolet Bolt ile birlikte üretilecek.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu