Haberler

GT500 de mi yoldan çıkıyor?




Yeni yayınlanan bir rapora göre Ford Shelby GT500 Mustang 2018 için diyet yapabilir. 3.5 litrelik V6 twin-turbo motorun görev başına geleceğine işaret eden rapora Mustang hayranlarının vereceği tepkinin 2.3 EcoBoost’a bakış açılarından doğru ne olacağı az çok belli olsa da anlaşılan o ki Shelby de artık geleneklere bağlılığını sürdüremeyerek şeytanın avukatları arasındaki yerini alacak gibi.

Gelen haberler başka bir V8’in de planlar dahilinde olabileceğine işaret ederken, Ford GT’de kullanılan 3.5 litrelik V6 EcoBoost ünitenin kullanılma olasılığının daha yüksek olduğu yönünde. Kafalardaki diğer soru işaretleri ise EcoBoost ünitenin 600 bhp’den az mı fazla mı güç üreteceği ve GT’nin çift kavramalı şanzımanı yerine 6 ileri manuel şanzımana bağlanıp bağlanmayacağı.

Hangi güç ünitesinin kullanılacağından bağımsız olarak ise GT350 ve 350 R’daki gibi agresif bir bodykitin, yüksek performanslı frenlerin ve spor süspansiyonların şasi üzerindeki yerleri şimdiden ayrılmış durumda.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu