Haberler

Kervana Mclaren de katılacak




Mclaren CEO’ su Mike Flewitt, Mclaren’ in ürün yelpazesinde bulundurdukları modeller üzerinde hibrid sistemi çalışmaları yürüttüğünü doğruladı.

Auto Express’ e konuşan Flewitt, bu planların istikrarlı bir şekilde gerçekleştirileceğini ve ürün gamlarında bulunan modellerinin yarısının önümüzdeki 10 yıl içerisinde ‘hibrid’ sistemine bürüneceklerini söyledi. Neden hybridleşme yoluna gittikleri sorulduğunda ise ”Eğer otomobiller doğru ağırlık ve paha değerlerine erişirlerse iş yaparlar. Bizim bu yoldaki stratejimiz ise en iyi sürüş makinelerine erişmek için teknolojiden yararlanmak olacaktır.” cevabını verdi.

Flewitt hibrid müjdesini verdi ancak ellerinde ondan daha önce yeni bir bombanın olduğunu ekledi. Bu bombanın merakla beklenen 650S modelinin ‘Ultimate Series’ versiyonu olduğunu açıklayan Flewitt daha henüz kesinleşmeyen rakamları da vererek konuşmasını noktaladı. Flewitt’ in verdiği bilgi doğrultusunda ‘650S Ultimate Series’ 400.000 £(yaklaşık 1.700.000 TL) fiyat etiketine sahip olacak.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu