Haberler

Mütevazi çocuklar yenilendi




Ünlü Japon otomobil üreticisi Subaru, 2016 yılında yenilenecek Outback ve Legacy için yapılacak makyajı duyurdu. Görünüm olarak önemli bir değişikliğe gidilmeyen modellerde hissedilecek değişiklik genel olarak altyapıda yoğunlaşmış.

Elektrik destekli direksiyon sisteminin yanı sıra aydınlatma grubu ve silecekler için otomatik sensörlerin eklendiğini gördüğümüz otomobillerde EyeSight ve Şerit Takip Asistanı sistemleri de geliştirilmiş. Tıpkı diğer yeni şerit takip sistemlerde olduğu gibi şeritten çıkınca sürücüyü uyaran, uyarılara cevap vermeyen sürücü yerine otomobili otomatik olarak şeride sokan sistemin yerleştirildiği görülüyor.

outback

Bunlara ek olarak yeni Japonlar Starlink Güvenlik Sistemi adı altında acil durumlarda sürücüye destek verici sistemleri de barındırmaya başladılar. Bu sistem acil durumlarda otomatik çağrı, etkileşimli sürücü destek kanalı, otomobil hakkında aylık rapor barındıran özelliklere sahip. Starlink’in bir üst modelinde ise standarda ek olarak çalınmış aracı kurtarma sistemi, otomobil alarm bildirim sistemi, uzaktan açıp/kapama, otomobil konum paylaşımı, uzaktan korna çalma gibi diğer ek özellikler vaad ediyor.

ABD ve ülkemizde benzer tarihlerde yenilenmiş Japonların satılacağı tarih ise 2016 yılını işaret ediyor. Legacy için 21,475 dolar fiyatlandırma ile başlanırken, Outback 24,995 dolar etiket fiyatıyla alıcısını bekliyor. Türkiye için ne yazık ki bir fiyatlandırma hakkında bilgiye sahip değiliz ancak şu an Türkiye pazarında satılan Outback 162.900 TL etiket fiyatıyla sizleri beklemekte. Legacy ise ne yazık ki pazarımızda değil.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu