Haberler

Nasıl isterseniz




BMW, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Yeni 7 Serisi’nin müşterilerin isteği doğrultusunda pek çok özel seçenekle donatılabileceğini duyurdu.

Tüm 7 Serisi modellerinin dudak uçuklatan özelliklerle kombine edilebileceğini belirten Bavyeralı üretici, “7 Serisi Individual” adını verdiği seçenek sayesinde müşterilere çok geniş bir renk yelpazesi ile birlikte farklı döşeme seçeneklerini de sunuyor.

BMW, 7 Serisi Individual modelini bir müşterisinin siparişiyle özel olarak ürettiği Almandine Brown renkli 750 Li ile tanıtıyor. Dış görünüşünde 20 inç’lik çift renkli dövme jantları ile öne çıkan 750 Li, bagaj kapağında ve jantlarında yazan “BMW Individual” yazısıyla kardeşlerinden ayrılıyor.

Kapıları açılır açılmaz modele özel alüminyum kapı eşik nikelajıyla iç mekan hakkında ipuçları veren otomobil, Alcantara tavan döşemesiyle birlikte kombine edilen Merinos deri koltuklarıyla ön plana çıkıyor. Dikişlerine kadar özenle hazırlanmış iç mekanda piano black kaplama ile direksiyonda yazan “BMW Individual” yazısı dikkat çekerken BMW, otomobilin fiyatını açıklama gereği duymamış.

https://youtu.be/_4PETTBNjTw

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Ne isterim bir BMW’dan bakalım. İlk önce Hız Sabitleme Sistemi 2.si USB Girişi 3.sü Adaptif Far’larda güzel olur. ESP koymasada olur. 🙂

    1. Adaptif cruise control , 2 tane usb giris bir tanede kablosuz sarj yeri, lazer farlar var, esp si de istenirse kapanabiliyor, yeter mi hocam 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu