Haberler

Rallinin de ‘Hardcore’u olurmuş




Şile Doğa Sporları Kulübü Derneği (DOSD), 13-14 Haziran’da, Ahmetli Köyü Girişi – Şile’de “engelliler yararına” bir Doğa Sporları Festivali düzenliyor.

Ulaşılması zor gibi görünen bazı aktiviteleri, engelli vatandaşların yanıbaşında ve onlarla birlikte yapmak, yaşamın içinde birlikte olmak ve eğlenmek organizasyonun ana amacıdır.

100.000 m²’lik bir alanda gerçekleştirilecek olan festival kapsamında; off-road, motosiklet, bisiklet, okçuluk, atletizm yarış/oyunları ile, resim, heykel, kukla atölyeleri, konserler ve çeşitli eğlencelikler yer alacaktır.

OFF-ROAD: EXTRIAL MAHALLİ OFF-ROAD YARIŞI

Teknik sürüş becerilerinin ve görselliğin ön planda olduğu, takımların koşacağı “trial” formatında bir yarıştır.

MOTOSİKLET: Enduro Motosiklet Kulübü (EMOK) tarafından düzenlenen amatör binicilere uygun etaplarda yapılacak çeşitli gösteri ve oyunları içermektedir.

BİSİKLET: Bisiklet Evim firması tarafından hazırlanan iki etapda profesyonel ve amatör cross bisikletçileri yarışacak, engelli alanda da çeşitli oyunlar sergilenecektir.

OKÇULUK: İBB Engelliler Merkezi (İSEM) ve Işık Üniversitesi Okçuluk Kulübü işbirliği ile hazırlanan atış alanında, lisanslı ve amatör sporcular yarışacaklardır.

BOCCA: Gülleler ile oynanan bu oyunda, amatör ve profesyonel 4 kişiden oluşan takımlar yarışacaktır.

ATLETİZM: Amatör ve profesyonel katılımcılar yarışacaklardır.

Kaynak: Tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu