Sizden Gelenler

Renault Europa 19 Test (1997)




Genç takipçilerimiz Emirhan Güven, Furkan Şahin, Ahmet f. Yılmaz ve Utkucan Duygun’dan 1997 Renault 19 incelemesi.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

25 Yorum

  1. Otopark kalitesinden taviz mi veriyor diye düşündürdü.Biz birşeyler öğrenmek için geliyoruz liseli çocukların babalarından izinsiz araba kullanmalarına şahit olmak için değil.Duyarlı olmanız temennisi ile iyi yayınlar.

    1. Sen ne mantıksız bi adamsın ya,izinsiz falan diyosun da zaten öyle bisey olsa bu video internet sitesine atılır mıydı ? Bu videoda arabayı süren kişi ehliyetli olsaydı senin düşüncen daha farklı olacaktı yani nasıl bisey bekliyosun ben anlamadım.Bos laf yapacağına kendin de bi test çek bari

  2. çocuklar kendi yaşından büyük arabayı test etmeye çalışmışlar otopark da yayınlamış..
    ümitliydim bu siteden ama iyice ergenlere hitap eder oldu böyle giderseniz daha çok bağışa muhtaç kalırsınız

  3. Merhaba Otopark.com ailesi.
    Yazmamak için kendimi zor tuttum ancak yazamadan edemeyeceğim.Aslında sizden harici çekilen test videolarında gerçekten tarafsız ve sizlerinki kadar güzel yorumlar yapılarak takipçi arkadaşlarımız tarafından çekilmiş videolar yayınlandı ancak Fiat linea ve Renault Europa 19 ( videolarına malesef inceleme veya test diyemiyorum ) saçmalıklarını izledikten sonra otopark.com un kalitesi konusunda gerçekten bende olumsuz düşünmeye başladım.Şu ana kadar sitenizi ve teslerinizi Topgear ve Fifth Gear programlarını izlerken aldığım keyiften daha bir keyifli olarak izliyor ve takip ediyordum.Yaz döneminde site boş kalmasın bir şeyler olsun diyerekten yayınlamış olduğunuz videoları hiç beğenmedim.
    Sizi yakın takip eden bir takipçiniz olarak böyle saçma sapan videoları yayınlamak yerine sadece sitede düzenli haberler yayınlasanız çok daha iyi olur hatta o bile yeter fikrindeyim.En azından sizi özler ve videolarınızı daha bir merakla izlerdim.Hele bu Renault Europa 19 testindeki çocukların saçmalamalarını ve fiat linea videosunu, Fiat linea yı sadece kötülemek adına elinden geleni yapmış ve bunu bir marifetmiş gibi video ya çekip test diye yayınlamak isteyen bir kişiye sizinde sitede bir şeyler olsun mantığı ile hareket ederek test diye yayınlamanızı sizin gibi profesyönellere hiç yakıştıramadım.
    Bundan sonra inşallah böyle hatalara düşülüp site kalitesini düşürmemek adına tıpkı testlerde araçların kalitesi hakkında nasıl ince eleyip sık dokuyorsanız takipçi videolarında da o derece dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
    Herkese hayırlı Ramazanlar.
    Saygılarımla.

    1. Forumda yazanlar beğenmiş burda yazanlar sitem etmiş ben bu işi anlamadım,otoparkın amaçları arasında arabayı eğlenceli şekilde anlatıp milleti sıkmamak da var .Saçmalama kısmına gelirsek arabayla ilgili yanlış bilgi verdiğim kaç yer var ? Sizin gibi dar düşünceli insanlar yüzünden otopark gelişmez bence

    2. Ben çektiğim Fiat Linea videosunu aracı kötülemek için çektiğimi düşünmüyorum. Kötü olan bir araca iyi diyemezdim. Ayrıca hiçbir test geçmişim olmadığı için videonun kalitesi de ona göre olacaktır. Otopark’ın kendi videosu olmadığı için de videonun kaliteyi düşürdüğü kanısına katılmıyorum. İyi akşamlar.

  4. Orda herbirimiz en az 5 yıldır araba sürüyoruz. Yaklaşık6-7 ay sonra da ehliyet alıyoruz.Zaten arabayı surdugumuz yer trafiğe kapalı sayılabilecek bir yol günde 15 araba geçmiyordur o yolda.Otopark kalitesini hiç bir yerde bulamazsınız zaten.bizim bu test teki amacımız sizden gelenler bölümün de farklılık yaratmaktı ve aracı olduğu gibi tarafsız bi şekilde test etmekti.

  5. Güzel test. Araba hakkında genel bir fikir veriyor açıkcası. İlerde daha iyi olabilir. Siteye en ufak katkısı olmayan, ama sitenin geleceğini herkesden çok düşündüğünü sanan tiplerin tepkileri normaldir, heryerde olur bu tiplerdir. Bu tipler zaten böyle anlar için yaratılmıştır. İki yumurta kır desen kıramaz, sorsan hepsi steve jobs, iş geliştirme, marka parlatma dehası. Sanki site kendi eleştirileri sayesinde yoktan varoldu, bu seviyelere gelebildi. Bir makale de siz yazın gönderin siteyede bir de sizi görelim.

  6. bir genç olarak akranlarımın yaptığının arkasındayım. bu videoya laf eden elemanları da cesaretleri varsa ve eleştiriye açıklarsa otopark’a test çekip yüklemelerini istiyorum. bakalım siz ne kadar kalitelisiniz ne kadar düzgün video çekebiliyorsunuz?

    1. Hevesimizi kırmadan durumu güzel şekilde açıkladığın için teşekkür ederim kardeşim

        1. Konuşuruz kardeşim emire de yazarsan o bana haber verir zaten ben de görüşmek isterim seninle forumda land rover başlığını takip ediyorum ordan konuşuruz

  7. Gayet güzel bir test olmuş öyle boş yorum yapacağınıza sizde bi test videosu çekinde görelim nasıl oluyormuş. İnsanların emeğine saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz acaba. Bu kafayla zor gibi ama neyse.Arkadaşlar sizde takılmayın fazla diğer test videolarınıda bekliyoruz 2-3 kişi lafa attı diye yılıp pes etmeyin bence bu işler hep tecrübe gerektirir and abilerinde ilk videolar öyle çok dolu dolu değil yani alfa 156 testini örnek verebilirim sadece sürüyorlar bir iki bişeyden bahsediyorlar o kadar ama zaman geçtikçe testler çekmeye devam ettikçe yani tecrübe kazandıkça hep daha iyisi ortaya çıkmaya başlıyor. Diyeceğim şu ki boş yorumlara aldırış etmeden önünüze bakın ve test videoları çekmeye devam edin.

    1. Teşekkür ederim kardeşim sizin gibiler de olmasa otopark güzel olmaz zaten, gerçekten o kadar boş yorum atanlar var ki sadece burda değil otoparkın periscope hesabında falan murat Abinin isyan ettiği zamanlar çok oluyo yani heves kırmaktan başka bisey yapmıyorlar testlerin devamı gelecek inşallah ve ses,kamera sorununa bi çözüm getirmek için uğraşıcaz

  8. Baktım da bir ton insan boş boş yorum yapmış siz takılmayın kimseye böyle devam daha profil fotoğrafında dahi kendini gösteremeyen muhtemelen beceriksiz insanların yaptığı çirkin yorumlar bunlar siz bildiğiniz yolda devam edin yapıcı yorumlardan faydalanarak yolunuza devam edin.
    Ve kamera ve mikrofon olayına dikkat edin, ebay ve aliexpress te fiyatı uygun kitler mevcut.

    1. Çok teşekkür ederim ilk test olduğu için kamera ve seste sıkıntılar oldu ama inşallah sonraki testlerde düzelecek,çoğu kişi olumlu tepki verdi de tabi ilk Basta heves kırıcı yorumlar gelince bizim de moralimiz bozuldu testin montajı için de baya uğraşıldı ,ben teşekkür ediyorum size tavsiyelerinizi de dikkate alıp ebaya bakıcam şimdi 🙂

  9. otopark.com Kalitesinden bahsedenler acaba bu videoların takipçilerin çektiğini fark edemiyorlar mı ? Sonuç da takipçilerin yaptığı videolar ve bu insanlar profesyonel değil işin eğlencesinde çok takılmamak lazım.

  10. Reno19 testini oturup izliyosunuz, öyle kalitesiz böyle ciddi değil gibi yorumlar yapıyosunuz. Bu video eğlence olsun diye çekilmiş ve izlerken şahsen eğlendim. Sizin bu video da aradığınız neydi çok merak ediyorum, hatta özellikle “Biz birşeyler öğrenmek için geliyoruz” diyen arkadaş neyi öğrenmek istiyordu acaba Reno19 testi başlığına tıklarken ? Biri de destan gibi yazmış da yazmış, “Yaz döneminde site boş kalmasın bir şeyler olsun diyerekten yayınlamış olduğunuz videoları hiç beğenmedim.” diyen arkadaş, sen git boş vakitlerini youtube da kedi videosu izleyerek değerlendir o zaman. Sanki hepiniz makine mühendisi, burası da otomotiv sanayiciler birliği..

  11. Siz boş yorumlara takılmayın gençler bu işi severek yaptığınız belli önemli olan odur zaten gerisi gelir zamanla ilk test için bnce gayet yeterli olmuş elinize sağlık

  12. İnsanlar eğlence zevk için video çekiyor test yapıyor. Onuda zaten sizden gelenler bölümüne koyuyor. Diyosunuz ki yok otopark bozdu yok kalitesi bilmem bişey oldu. Çocukmusuz siz. Bunu benim küçük yeğene izletsem makara geçtiklerini kendi imkanları ile bişey çektiklerini o bile anlar. Hatta bende yakında bir test koycam. Otoparkın bizden gelen videoları böyle yayınlaması çok hoş. Otopark severleri birbirleriyle görüşemese bile böyle videolarla kendilerinide tanıtmış oluyorlar. Bir yandan ben bu samimi otopark’ı izlerken, benim gibi izleyen insanların kim olduğunu görmüş oluyorum. Devam edin…

  13. Gençler medeni cesaretinize hayran kaldım. Ehliyetsiz kullanımda dikkatli olun bence başınız belaya girmesin.

  14. Arkadaslar en kolay olan sey elestirmektir o yüzden cok fazla elestirmek istemiyorum ayrica bu videolari begenmiyorsaniz cözüm cok basit, izlemeyin, mesela ben otopark in kendi videolari tamamen bitene kadar takipci videolarini izlemedim. Yalniz söylemek istedigim bazen otopark.com un takipci videolarini kendi kalitelerini anlamamiz icin paylastigi gibi bir hisse kapiliyorum.Tabiki gercekte böyle bir amac olmadigina eminim, ben sahsen otopark videosu izlerken zevk almamin sebebi kendi arkadaslarimla yaptigim muhabbete benzer bir muhabbetin hazzini aldigim icin kendimi onlarin arasindaymis gibi hissediyorum (benzeri film izlerken kahramanlardan biri gibi hissetmekde olabilir). Görüyorumki bazi arkadaslar filmimizi kendimiz cekelim moduna giriyorlar.Yani amacin kendilerini tatmin etmek oldugunu düsünüyorum. Buna da nötr bakmak gerekiyor, ancak ehliyetsiz arac kullandiklarindan bahsetmeselermis keske, özellikle test yapmak icin diger arkadaslara kötü örnek olabilir.

  15. Daha profesyonel kayıtlar eklenmeli.Sizleri izleme amacımız ne ise takipçilerin hazırladığı videolarda buna yakın olmalı.Sıradan videoları yayınlamazsanız memnun oluruz.Video ses kaliteside çok kötü.Çizginizin dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu