Haberler

Saklayacak bir şeyi kalmadı




Makyaklı Fiat 500, 4 Temmuzdaki tanıtımından önce kamuflajsız yakalandı.

Eskiye ait tasarım dilinden dolayı Fiat, aracın nazik görünümü üzerinde çalışmış. Sadece beyaz bir koruyucu filmle yakalanan makyajlı 500’ün üretim öncesi modeli tüm görkemiyle karşımızda yer alıyor. Ön yüzündeki değişikliklere baktığımızda 500X modelinde gördüğümüz karartılmış ön far grubu, krom detaylar ve alt ızgarada bulunan sis farları dikkat çekiyor.

Arkaya baktığımızda ise yine öndeki gibi ortası karartılmış arka farlar ve oldukça aşağıda konumlandırılmış krom kaplı şerit bizleri karşılıyor. Aracın içine ait şu anda fotoğraflar mevcut değil fakat bazı fotoğraflara dikkatli bakıldığında aracın üst donanımlarında sunulması beklenen 5 inçlik Uconnect eğlence sistemi kendini gösteriyor.

Fiat, aracın tanıtımını 4 Temmuzda yapacağını ve sonbaharda satışa sunulacağını daha önceden belirtmişti. 2007 yılından beri yollarda olan bu sevimli Fiat modelinin daha ne kadar süre satılacağı ise bilinmiyor.

aesert

Çocukluğunu halı üstüne kurduğu hayali pistlerde geçiren bir otomobil tutkunu. 1994 doğumlu. Muhasebe ve Finansal Yönetim öğrencisi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu