Haberler

Soyu tükenmek üzereydi




Vauxhall Insignia Country Tourer namı diğer Opel Insignia Country Tourer, İngiltere piyasasındaki hüsranından sonra yeni modelin üretilmemesi planlanmıştı.

4 tekerden çekiş sistemine sahip 2 litrelik CDTi dizel motorlu station wagon modelin fiyatların fazla yukarıda kalmasından dolayı İngiltere’deki satışları çok düşük kalıyordu. Opel modeli biraz daha crossover tarzına büründürerek bir şans daha vermeye karar verdi.

Bu durumda İngiltere’de sağdan direksiyonlu Vauxhall Insignia Country Tourer varlığını bir süre daha sürdürmüş olacak.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bence SW lerde iyi satış rakamlarına ulaşmak için iyi bir tasarımdan başka sedan karoserli versiyonda çok iyi satış adedi ve insanlar üzerinde iyi bir imajı gerekli. Insignia iyi bir araç ama bu segmentte (SW – Country modeli) öne çıkması için önce sedan karoserli modelinin biraz daha popüler bir araç olması gerekir. Geçen yıl üst donanımlı 1.6 SIDI 170 Sedan otomatiği 89.000 e aldığımda 2.0 195Hp 4*4 Country için 147.000 istemişlerdi, 147.000 çok gibi görünse de benzer donanımı premiumlar 250.000 civarına veriyordu, Insignia şuankinden çok daha popüler bir model olsa bu riske değerdi mesela.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu