Haberler

Top Gear’ın yeni sunucusu Chris Evans oldu




BBC, Chris Evans ile birlikte Top Gear için 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Jeremy Clarkson’ın prodüktörle tartışıp ayrılmasından sonra çekimler durmuş ve seri duraklamıştı ancak birkaç haftaya kadar tekrar Top Gear yayına girecek.

Bir radyocu olan Chris Evans bu teklif karşısında çok heyecanlandığını ve Top Gear’ın onun için gelmiş geçmiş en güzel televizyon programı olduğunu söyledi ve bunun programın global bir strateji izlemesinden kaynaklandığını da belirtti. Ayrıca bundan önceki Clarkson-Hammond-May üçlüsüne de atıfta bulunarak elinden geldiğince çok çalışacağını ve öncekilerin çalışmalarına saygı duyup daha da ilerleteceğini belirtti.

Clarkson’ın yerine gelen Evans’la birlikte kontenjan 1 azaldı ancak diğer iki sunucunun kim olacağına dair herhangi bir bilgi yok.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Chris Evans başarılı bir sunucu ve aynı zamanda büyük bir otomobil tutkunu fakat ne Clarkson’ın, ne Hammond’ın ne de May’in yerini doldurabilir. BBC, kendi koyduğu kuralla uyacak, bir sorun çıkarmayacak “sıradan” bir sunucu bulmuş kendine. Eski Top Gear ruhunu yakalaması mümkün değil. Anca broşür okurlar, pistte iki tur atarlar…

  2. Garajındaki beyaza boyanmış Ferrariler ve bir bölümde 5.6 Milyon Pound’luk Ferrari 250 GTO California’sını James May’e ödünç vermesi dışında tanımam kendisini. Bakalım nolacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu