Haberler

Toyota Supremacy




Toyota “S-FR” ismi için Amerika Patent Bürosuna başvurdu.

Çok uzun zamandır yenisi beklenen Supra’nın yerini alacak modelin S-FR olacağı düşünülüyor. 2018 yılında yollara çıkacağı açıklanan yeni model büyük bir süprizle 2017’nin içinde ortaya çıkabilir. İsmi Scion FR-S’ye çok benzemesinden dolayı bundan vazgeçilebilir ve efsane haline gelmiş isim olan Supra kullanılabilir.

Son gelen dedikodulara göre BMW ile geliştirilen hibrit platformu bu araçta kullanılmayacak ve 6 silindirli turbolu benzinli motor kullanılacak. Otomobil çok beğenilen FT-1 konseptinden büyük izler taşıyacak.

Modelin GT86’nın üzerinde konumlandırılacağı Toyota tarafından onaylandı. Aracın satış fiyatının Amerika için $55.000’dan fazla olacağı tahmin ediliyor.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Ben aracın bu şekilde piyasaya sunulacağını düşünmüyorum.üzerinde büyük değişiklikler olacaktır.hybrit bir sistemin kullanılmamasıda iyi olmuş.honda nsx ile karşılaştırılmasını merakla bekliyorum…

  2. BMW nin mekanik homurtularıyla bir supra biraz alışılmışın dışında geliyor aracın fiyatı makul ve görünümü beni mest etti açıkçası

    1. Fiyatı Amerika için makul, ülkemize geldiği taktirde 55000 değil tahminen 155000 $ falan olur muhtemelen fiyatı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu