Haberler

Ücretsiz check up!




Skoda kullanıcıları “Yaz Bakım kampanyası” ile yaz aylarını ve tatillerini sorunsuz bir şekilde yaşayacaklar. Skoda araç sahipleri, Türkiye geneline yayılmış tüm yetkili servislerde geçerli olacak kampanya kapsamında, 15 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz check up hizmetinden yararlanabilecekler.

Skoda’nın yaz fırsatları bununla da sınırlı kalmıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Skoda kullanıcıları, ayrıca Skoda orijinal bakım parçalarında, Castrol Edge Professional Motor yağlarında ve servis işçilik ücretlerinde yüzde 20 indirim fırsatından da faydalanabilecekler.

Tüm Skoda modellerini kapsayan “Yaz Bakım Kampanyası” ile Skoda, periyodik bakım ve parça değişikliklerinin zamanında ve doğru eller tarafından yapılmasını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu